Wont let me add Facebook as a account

Discussion in 'ChevyNo1' started by umx, Jun 19, 2010.

  1. umx

    umx Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Anyone else have this issue?
     
  2. JBPruitt

    JBPruitt Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Spokane, WA
    Ratings:
    +0
    Did you wipe your data and cache when you did the install?

    coming from a rooted 2.1 it's definitely advisable to wipe before you install...

    also you might find some more tips if you read through the 4.1 thread... it's a pain to read through so many pages, but even if you're not having the exact same problem alot of the suggestions will work for other problems too. :)
     
  3. umx

    umx Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    ya i did a data/cache wipe, should i do it again?
     
  4. thebowers

    thebowers Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    2,547
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Iowa
    Ratings:
    +1
    Add the widget. If you are seeing your friends status's then open Facebook by tapping on the icon. Menu button, then home. Menu button again and logout. Then either add account or sign back in.
     
  5. umx

    umx Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    awesome thx dude!
     
  6. thebowers

    thebowers Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    2,547
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Iowa
    Ratings:
    +1
    So it worked for you?
     
  7. umx

    umx Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    ya just trying to get it to update my contacts which takes for ever but i think so !
     
  8. thebowers

    thebowers Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    2,547
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Iowa
    Ratings:
    +1
    If it shows in accounts your fine.
     
Search tags for this page

droid not letting me sign into facebook account

,

why wont my facebook account work on my droid