wondering something

Discussion in 'Droid RAZR MAXX' started by Psyman, Feb 11, 2013.

  1. Psyman

    Psyman Member

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Would it be possible too get the jb off a razr maxx hd and put it on a razr maxx?
     
  2. GoCliffGo05

    GoCliffGo05 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    3,026
    Likes Received:
    443
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +456
    No. The two devices have different hardware and software alike.

    Sent from my DROID RAZR HD using Xparent Cyan Tapatalk 2
     
  3. The Stig 04

    The Stig 04 Active Member

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    255
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    28
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +59
    Current Phone Model:
    Nexus 6P
    You could sort of. It would be a custom ROM rather than the actual one from an HD. Not sure if you know but Og's razr's got the jb update leaked out on Christmas. If you do then I assume you just really like the way the HD looks lol

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
     
    #3 The Stig 04, Feb 12, 2013
    Last edited: Feb 13, 2013