1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Wireless Tethering help

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by tormentor159, May 5, 2010.

  1. tormentor159
    Offline

    tormentor159 New Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ive been trying to use the one click installer for wireless tethering. The install goes perfectly but every time my phone goes to do the final reboot it gets stuck in the moto screen. I have to then nandroid my phone back to life to get it to work. I even tried the step by step guide to install the custom kernel but they both end the same way. Oh and yes my phone is rooted and running 2.1. I dont know whats going wrong....am i missing some other custom rom that should be in my phone before i do this. Probably should also say that im new at this and im still learning so i don't really know what im doing.
  2. GeLopez
    Offline

    GeLopez New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    684
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dallas TX

    you must do both wipes
  3. tormentor159
    Offline

    tormentor159 New Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Sorry but i don't understand what you mean. If your saying i have to wipe my phone after every try i have. Every time i try to do this it doesn't work so i have to nandroid my phone back to life. There hasn't been a try where i haven't had to use nandroid.
    Last edited: May 5, 2010
  4. tormentor159
    Offline

    tormentor159 New Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Could someone please help with this I dont know what else to try.
  5. Zargon
    Offline

    Zargon New Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    266
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I was having problems too, and I installed Barnacle and now it works fine.
  6. christim
    Offline

    christim DF Super Moderator

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    5,112
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New England