Wireless Moot

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by sargentmajord, Sep 24, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hadeshorn9

    hadeshorn9 Member

    Joined:
    Jul 4, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Got it, Chrome is being weird on me for some reason on my linux box. Not seeing any messages.
    Windows works ok. very odd. will test it shortly
     
  2. SamuriHL

    SamuriHL Developer
    Developer

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    4,089
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +33
    Thanks. I'm very curious how badly I messed it up. I'm building a 64 bit ubuntu VM as we speak so I should be able to develop it easier going forward. Not sure if I can flash from VM but I can at least debug the script before having you guys test it. This will allow me to get it up to par with the windows version. The mac/linux crowd NEED a script like that IMO.
     
  3. Lodmot

    Lodmot Member

    Joined:
    Sep 17, 2012
    Messages:
    385
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Connecticut, USA
    Ratings:
    +2
    Almost done downloading!
    Like I said, I probably won't try it tonight, but maybe I will, now that I have a handle on how to do it... I dunno... xDDD
    I will at least look at the script and see if I can find anything wrong/right with it. I've scripted a little before, so I can try and check it for syntax, etc
     
  4. silvrbullt1

    silvrbullt1 New Member

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    BD, WA
    Ratings:
    +0
    So upgraded to 247 (some issues) now My Verizon app shows the data use from when I was on 232. It will not update since I updated to 246, I've been trying to get an average of my data use, same thing on 247. I know that ICS shows your data use, but does verizon not see it now?

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
     
  5. Soocold

    Soocold Member

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    221
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Middle of Kansas
    Ratings:
    +0
    That's the recovery that didn't work for me this is the one i had to use instead.

    http://dl.dropbox.com/u/63864500/bootstrap/BionicBootstrap_ics.apk

    ICS Droid Bionic
    FINALLY!! .247 courtesy of HoB
     
  6. Lodmot

    Lodmot Member

    Joined:
    Sep 17, 2012
    Messages:
    385
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Connecticut, USA
    Ratings:
    +2
    Alright. Well, just so you know, the ADB command DID work, so if you want you can include it in the script.
    I'm just gonna go ahead and test it right now, so I'll post results in a bit.
     
  7. unbesorgt

    unbesorgt Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    385
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    I just uninstalled mine and installed yours, but it's throwing the same errors. Also, the version of CWM it installs is the same -- v6.0.1.0.
     
  8. hadeshorn9

    hadeshorn9 Member

    Joined:
    Jul 4, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    you should be able to flash from Linux via a VM just need to make sure you allow the VM to have access to the HOST hardware.
    I do it in reverse though, Ubuntu is my main OS and windows are in a VM.

    Testing V4 now
     
  9. SamuriHL

    SamuriHL Developer
    Developer

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    4,089
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +33
    Top half of the script is made by someone else and I know it works. It's when I start making functions and doing the function calls at the bottom that things could get a bit messy.
     
  10. sargentmajord

    sargentmajord Silver Member

    Joined:
    Nov 30, 2011
    Messages:
    2,195
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +16
    Are u rooted?

    Sent from my 1.404 ghz 3605 quadrant score ICS .246 DROID BIONIC
     
  11. Soocold

    Soocold Member

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    221
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Middle of Kansas
    Ratings:
    +0
    In the recovery have it log the error file and post it. It sounds the same as what happened to me

    ICS Droid Bionic
    FINALLY!! .247 courtesy of HoB
     
  12. Lodmot

    Lodmot Member

    Joined:
    Sep 17, 2012
    Messages:
    385
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Connecticut, USA
    Ratings:
    +2
    So far, looking good. This script is very nice actually. It's doing everything that I did manually before and it's all in one package. I highly suggest you put this in the FAQ for Linux users at least. ^^

    Nicely done Samuri! -hugs- o;
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Search tags for this page

cow tipping

,
droid bionic error 497
,
enable wireless chipset in bionic
,
moot302
,
motorola droid razr configure #4676
,

squirrel army

,
touchdown signature change
,
verizon headquarters
,
verizon wireless headquarters
,
verizon wireless promising things and not following through