wiping?

Discussion in 'UltimateDroid' started by scott craft, Sep 7, 2010.

  1. scott craft
    Offline

    scott craft Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    330
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Lake Charles, LA
    Ratings:
    +8
    Is it necessary to wipe when installing ud 8? I installed it today with no wiping to see how well that would work. This rom has a lot of nice features, but I am having major redraw issues. Would wiping and reloading the rom help? I really want to stick with this one for a while.
  2. joesaksx
    Offline

    joesaksx Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Nashville
    Ratings:
    +0
    Wiping is always a good idea. Any time you have problems its always a good idea to wipe if you haven't.
  3. scott craft
    Offline

    scott craft Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    330
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Lake Charles, LA
    Ratings:
    +8
    I wiped and reflashed this morning, hopefully I will have better results.
  4. Dusty
    Offline

    Dusty Premium Member Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    902
    Likes Received:
    214
    Trophy Points:
    43
    Location:
    DC/NoVA
    Ratings:
    +222
    Current Phone Model:
    Moto X, OnePlus One
    Too. Many... Jokes.

    Must. Clear. Mind.

    NNNrrrrrgh!
  5. luigi90210
    Offline

    luigi90210 Member

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    you shouldnt have to wipe ever
    the only time you should wipe is if you are having major problems or when your transferring from another android verison(IE going from 2.1 to 2.2)
  6. xkape
    Offline

    xkape Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    3,883
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    163
    Location:
    OH-IO
    Ratings:
    +37
    The redraw is because of your settings in whatever launcher you are using. I was having huge redraw issues but I found a thread in here.. I think it was the thread where you download UD 8.0 at. Anyways, I changed my Launcher Pro settings and the redraw went bye bye.
  7. xkape
    Offline

    xkape Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    3,883
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    163
    Location:
    OH-IO
    Ratings:
    +37

    Like Dusty said.. too many jokes, must clear mind.

    Please.. just.. wipe.. :)
    OR.. stay away from me.
  8. luigi90210
    Offline

    luigi90210 Member

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    but i hate wiping its alot of work to get everything back to the way it was again LMFAO you know i havent wiped in months :p
  9. xkape
    Offline

    xkape Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    3,883
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    163
    Location:
    OH-IO
    Ratings:
    +37
    On a serious note... I agree, it's like pulling teeth for me. I have so much changed on the phone I really hate wiping and taking the time to set it all back up. I think at this point I am pretty much stuck on UD so I don't have to. Definately not a bad thing though.
  10. luigi90210
    Offline

    luigi90210 Member

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    agreed i have tried other roms after UD8 and seriously they are not as smooth as UD8
    the closest one i liked to UD8 was SS V4.7 and even than i missed every feature UD had when i was running it
  11. martytoo
    Offline

    martytoo Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    431
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    multiple wipes

    Many suggest wiping three times before installing a ROM. How do you do a multiple wipe? I see the option to wipe in ROM manager but no option to wipe more than once.

    Thanks.
  12. scott craft
    Offline

    scott craft Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    330
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Lake Charles, LA
    Ratings:
    +8
    I have switched roms without wiping in the past. I was running lithium mod and it was very smooth with no redraw problems, but I couldn't help myself and I switched. I tried out Rubik 2.0 and I wiped before installing that. I was having redraw issues so I flashed UD 8 with no wiping. I had redraw issues, but since I've wiped and reflashed it is doing much better. Hopefully I can keep myself from switching for a while.
Search tags for this page

htc trophy rom wipe