Wipe data and cache

Discussion in 'Android Tech Support' started by tjs, Sep 9, 2010.

  1. tjs

    tjs Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Northwest Jersey
    Ratings:
    +0
    How do you wipe data and cache three times before flashing a new ROM?
     
  2. guidot

    guidot Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    7,347
    Likes Received:
    274
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Massachusetts
    Ratings:
    +274
    that would be done through sprecovery.
     
  3. Abe21599

    Abe21599 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +30
    or Clockwork, depending what recovery system you use.
     
  4. Tallica

    Tallica Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    Or Clockwork recovery

    Edit: Abe too fast
     
  5. tjs

    tjs Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Northwest Jersey
    Ratings:
    +0
    I use clockwork and I see where I can check a box to wipe it once . I don't see where I have the option to do it more than once before installing the rom.
     
  6. Tallica

    Tallica Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    That is in Rom Manager right?

    If you boot the phone while holding x then you will go into CW
     
  7. tjs

    tjs Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Northwest Jersey
    Ratings:
    +0
    Okay.... so I scroll down to "wipe data/factory reset" - do that and then scroll to "wipe cache partition" ? Do this two or three times and then flash the Rom ?