[WIP]Theme : PuRe

Discussion in 'Droid X Themes' started by JsinLegacy, Feb 11, 2011.

  1. Dubin04

    Dubin04 Member

    Joined:
    Mar 8, 2011
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Ok.. After first unlock of the phone the status bar disappeared, I had no service and I lost root.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  2. jawonder

    jawonder Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +2
    Hey did you mount before ? , the same thing happen to me but i mount before i installed . I want to try again but i'm trying to see if it's the mounting that's causing the problem . Jsin said he's gonna put up instructions later and he also said Do Not Mount .
     
  3. Dubin04

    Dubin04 Member

    Joined:
    Mar 8, 2011
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I didn't mount.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  4. jawonder

    jawonder Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +2
    Well guess that's not the problem then , he'll sort it out as soon as he can he said he's at class .
     
  5. Dubin04

    Dubin04 Member

    Joined:
    Mar 8, 2011
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Awesome. I love white so I need this!

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  6. mikeyinid

    mikeyinid Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    884
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Idaho
    Ratings:
    +0
    Not mounting system worked...very nice work Mr. Legacy...

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  7. jawonder

    jawonder Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +2
    I'm gonna try again without mounting .
     
  8. Dubin04

    Dubin04 Member

    Joined:
    Mar 8, 2011
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I did an sbf, fresh liberty, didn't mount, still doesn't work. Installs fine and boots up fine. Its when i unlock the phone the status bar is gone phone kinda has a hesitation and I loose root. Weird

    Edit: Did a cache wipe before install and it works.
     
    #56 Dubin04, Mar 15, 2011
    Last edited: Mar 15, 2011
  9. JsinLegacy

    JsinLegacy Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    355
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I will look and see if I can find a solution to some if the issues once I get home tonight

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  10. mikeyinid

    mikeyinid Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    884
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Idaho
    Ratings:
    +0
    I dont know what issues your referring to. All is well for me. The first time I flashed I mounted system and lost all my system apps. I reflashed Liberty, then flashed Pure without mounting system and it worked fine. Only issue I noticed is secondary text in contacts is white on white. You did an amazing job on this man, I really like how the settings menu is white, but not every background in the theme is. I tried for a month to get avalon like that and finally gave up. Very good job. Oh, the music widget wasnt themed, I edited the xml's for widget text and threw your background in, so its themed now too.
     
  11. Dubin04

    Dubin04 Member

    Joined:
    Mar 8, 2011
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have it working now. Thank you. Also a themed keyboard would be Siick, other then that Iove this theme

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  12. jawonder

    jawonder Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +2
    Yeah it's working for me now too , been running it for about 4hrs now working very well .