[WIP] - SS bootanimation

Discussion in 'ChevyNo1' started by mojo_droid, Sep 25, 2010.

  1. driodman

    driodman Member

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    washington state
    Ratings:
    +0
    so i can install this like a update.zip file
     
  2. yakitori

    yakitori Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    DFW Texas
    Ratings:
    +10
    No, you download the update.zip and use root explorer to move the file to

    /system/media

    paste in this folder.

    Then check the data/local folder to see if there is any bootanimation in there...if so...delete it.

    Reboot.
     
  3. mojo_droid

    mojo_droid Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    You can install the update.zip like a normal update but if u use the bootanimation.zip then u do what yak said. Both times though u need to make sure data/local doesn't have bootanimation.zip in it
     
    #27 mojo_droid, Sep 26, 2010
    Last edited: Sep 26, 2010
  4. driodman

    driodman Member

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    washington state
    Ratings:
    +0
    my bootanimation.zip is in the system/media file so just delete that one and put the new one in its place
     
  5. mojo_droid

    mojo_droid Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    yea, just make sure the permissions are set the same as your old bootanimation and there isnt a boot animation in data/local
     
  6. mojo_droid

    mojo_droid Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    added a new one to the op
     
  7. Fault

    Fault Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    640
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    IMO, change the font for simply stunning, or make it bolder
     
  8. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    Excellent work! :)

    Would you be able to add a poll - would like to see which one folks would like to see as the default - I'm thinking PROBABLY the last one, without the Chevy Logo ...
     
  9. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    +1 on the bold
     
  10. mojo_droid

    mojo_droid Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I added one with thicker text, but I cant find an option to add a poll to the thread
     
  11. mtz_gto

    mtz_gto Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    229
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Left Coast
    Ratings:
    +0
    I think the poll is only available when you first create the thread.
    Your only option now is to PM a mod and have them do it for you.

    Sent from my Simply Stunning 4.8 Droid 1 with BLAZING 1.25GHz speed using TapaTalkPro.
     
  12. johnnyb15613

    johnnyb15613 Theme Developer
    Theme Developer

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    259
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    i just made a partial custom bootanimation for 4.8 as well.
    Only changed "part 0". (1st time. testing)
    However, when I put it back on phone and reboot it skips "part 0" but plays "part1" and "part 2"!
    I'm stumped!
     
Search tags for this page
boot animation for imo s98
,

tema boootamimation for imo s98