(WIP)Black n Bold by thebowers

Discussion in 'Team Inversion Conversion' started by thebowers, Jul 24, 2010.

  1. MAD450r

    MAD450r Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1
    I seen white on white in

    well it seems this time I reinstalled all and I only see it in one app. Handcent, only in the one box I cant change in options. The box where your type show's up. Not sure why its doing this.
    everywhere else seems to be fixed now that I put your updated facebook in, then not 10 minutes later I read about the battery issue and sure enough im watching my battery drop fast :(

    As you can see here I typed hey

    [​IMG]

    Wonder if you get a chance can you do Myspace widget in your theme ?
    [​IMG]
    hard to see it cause stupid drocap keeps covering it up but it is totally white.
     
    Last edited: Aug 5, 2010
  2. brusslesprouts

    brusslesprouts Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NOR*CAL
    Ratings:
    +0
    not sure if any body answered my question but will this work on Ultimate droid rom?
     
  3. thebowers

    thebowers Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    2,547
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Iowa
    Ratings:
    +1
    No, to ultimate droid. The white on white issues are something that I did in the framework-res.apk in that version. I have since gone away from that code and modified it a different way. I will be putting an update up that fixes this.

    The kicker here is this. I have since joined Woodyman's team. So it is only far that this theme follow to that rom SD7. After it is all completed, I will think about other roms. So, I don't want to here whining and complaining from you know who about this until then.
     
  4. MAD450r

    MAD450r Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1
    Not yet

    Someone would have to port it to that rom :(
    I usually run BBv0.4 but I switched to lithium rom to run this theme, so far so good. Its fast and seems stable. I still need to get a few things changed to my liking but for the most part it works great as is.
    [​IMG][​IMG]
    Having trouble getting your launcher pro to install. I had already updated to the latest is that why. I tried removing the one from data/app still wont install, tried putting it back and then only that one loads cant get your themed one to load.

    Need to add some of these framework icons and my pulldown image to bring my disney theme for back to this since its for me not going to release this one :)
     
    Last edited: Aug 5, 2010
  5. thebowers

    thebowers Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    2,547
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Iowa
    Ratings:
    +1
    Looks like new updates to the two I put up today. Maybe done tomorrow if they didn't change anything major.

    On a side note my phone's battery isn't draining any different then before with 1.3...lol of well.
     
  6. MAD450r

    MAD450r Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1
    thanks TheBowers

    thanks for your quick reply's, I hated bugging you about those tiny issues :(

    facebook 1.31 is out if you didn't see it. I hope that fixed it all for us.
     
  7. thebowers

    thebowers Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    2,547
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Iowa
    Ratings:
    +1
    That's fine. My comment wasn't directed to you. Let me know about any bugs you see. May need pics to go off of.
     
  8. MAD450r

    MAD450r Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1
    ok will do

    There is one tiny one that didn't bug me but i'll just mention it for you and grab a screenshot
    when putting the googlequicksearchbox widget on my homescreen when I went to select which one the writing was still white on white or i'd have mentioned earlier.

    this is probly part of what your other post was saying but i'll post the pic anyways

    [​IMG]
     
  9. thebowers

    thebowers Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    2,547
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Iowa
    Ratings:
    +1
    Yes that is part of the code I change in that version. To many bad things, but thanks for showing everyone.
     
  10. MAD450r

    MAD450r Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1
    arg I still cant figure these out

    I tried to do this one myself since its paid app and I cant figure how to fix the file correctly for this one :(

    Used your images as you can see from settings.apk, but the 9patch thingy gets me everytime :( Need to read up on it more. I know you can put this one in your theme since its paid app is why I tried to do it myself :(

    there's only 1 image and I cant figure this out :(. I feell stupid but im tired I'll try again when I wake to fix this. I have pulled the image but to patch it properly is bugging me I am using a readup from this site too.

    http://www.droidforums.net/forum/droid-faq/51442-how-edit-9-pngs.html

    [​IMG]
     
    Last edited: Aug 6, 2010
  11. ASN-121

    ASN-121 Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    202
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Mesa
    Ratings:
    +0
    I tried installing your themed Facebook yesterday, but I kept getting "Application did not install." Tried removing the old one, and I couldn't. Had to go through Root Explorer. Restarted the phone to make sure it was gone and still got the same error. Gave up and just installed the new one for now.
     
  12. thebowers

    thebowers Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    2,547
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Iowa
    Ratings:
    +1
    1.3.1 is now in OP. Even more things done on this one then when I did the 1.3 version. Got rid of the white shadow and white flicker on the comments row.

    I would install this through adb push, but you can try root explorer. Again this has to be installed in /system/app to work correctly.
     
  13. MAD450r

    MAD450r Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1
    Installing

    To install his you have to use root explorer or another method to push the file to system/app folder manually. You cant just click on it and choose install.

    With root explorer you can copy then paste it in system/app folder, then long press on it, and set permissions to 6.4.4. Here's a pic of what that looks like. I know this is for overclock widget but the settings are the same.
    [​IMG]


    Hope this helps you.
    If this isn't working for you, most likely its cause you have one in data/app and the one your installing is to system/app is older :(
     
  14. MAD450r

    MAD450r Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1
    Thanks TheBowers for all your great work

    Root explorer worked fine to install facebook, going to test it on LauncherPro now.

    Doh I forgot to remove it from data/app rebooting now

    Not having luck installing launcherPro, I cant figure out why, never had this kind of issue before. It seems to only work right now in data/app.

    I didn't delete it from data/app totally just in case I had only renamed it. So was easy to fall back but its not installing the themed one. Still has my settings I know that could be due to my saved files but its should be working from system/app I know.

    This is really weird. I cant get yours to install the market one does, so I just messed with it and themed it like I had my other one and it istalled, Dont understand why I cant get your's installed. Something screwy going on. Im ready to crack the install open and put your updated file into it just to see if that works to install it ;(


    I just cant win today. I just loaded up xUltimate, well tried too. My virus scanner see's it as a threat :(

    God I really am blind, just noticed the version I get to work is LauncherPro 0.7.3.0. Guess they updated again :(
    guess I should turn off the auto updater on LauncherPro, it updates way too often lately. I also notice its redrawing alot when I back out of apps. I hope they fix this issue. I seen it do this a while ago but I thought they had gotten it fixed but now its back. I should try to drop back to an older one from my titanium backup, just to get yours working and see if that is one with less redraw's.
     
    Last edited: Aug 6, 2010
  15. MAD450r

    MAD450r Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1
    Hmm

    Not sure if I caused this or if it was a bug I just reflashed rom and then your theme and I see this image for the dialer send button

    Anyone else see this send button ?

    [​IMG]
     
Search tags for this page

app drawer icon

,
app drawer icon png
,
app drawer icons
,
black
,
black mesh background
,
black wood grain
,
black wood grain background
,
black wood grain wallpaper
,
black woodgrain
,
icon app drawer