Will there ever be..

Discussion in 'Thunderbolt Hacks' started by LTLFTCer, Mar 29, 2011.

  1. LTLFTCer

    LTLFTCer Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Where sunshine is
    Ratings:
    +0
    This is my first HTC, so I am unfamiliar with roting these devices and previous models. Will there ever be a rooted method for the TB similar to z4root for moto that doesn't involve methods that wipe data and accounts? just curious.
     
  2. mkjellgren

    mkjellgren Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    393
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    MN
    Ratings:
    +0
    In terms of an easy, true one-click solution? There wont be one until someone roots the current software. The current root solution involves reverting to and old version, then apply the exploits, then update to the current version. I'm sure its being worked on though.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums App
     
  3. lee__D

    lee__D Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    i was going to wait for one click, but if u follow the 3 step sticky, it's quite simple.
     
  4. drew

    drew Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cincinnati, OH
    Ratings:
    +0
    You're right, it does seem simple...I haven't done it for the same reason...I don't want to wipe the phone.
     
  5. lee__D

    lee__D Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    it's not bad. phone's activated already. all ur purchased apps (not free) are in the market, and with 4g u can download them pretty instantaneously. took me maybe 25-30 mins at work to root (with minor distractions and reboots)
     
  6. LTLFTCer

    LTLFTCer Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Where sunshine is
    Ratings:
    +0

    yes it is, I have done it already and unrooted due to 3g problems and activation problems. I am liking stock for now. But once hotspot goes billable in may, I will want to root. i jsut don't want to redo all my setting again and would like to back up the image and use TitaniumBU for apps.

    On a side note, anyone know if Titanium Back up will restore my bookmarks from my DX to the browser on the TB?