Will the HTC Thunderbolt have swype?

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by RosstheBoss, Jan 15, 2011.

  1. RosstheBoss
    Offline

    RosstheBoss New Member

    Joined:
    Dec 30, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My upgrade is on March 3rd and im hoping the Thunderbolt will be out by then. If not i will get the Droid X. If i have a choice between the 2 (and since 4G is not important to me as i will be running mainly off of wifi) the determining factor will be if the Thunderbolt has a swype keyboard preinstalled. Can somebody tell me if it does? Thanks.
  2. comineeyeaha
    Offline

    comineeyeaha New Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    This comment originally said to just install it on your own if it doesn't come with it, but then I remembered that swype isn't really a market app. It'll probably have it though.

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
  3. guitarchris123
    Offline

    guitarchris123 New Member

    Joined:
    Jan 5, 2011
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Arlington, VA
    Yes. it will have Swype pre-installed.
  4. Raptor007
    Offline

    Raptor007 New Member

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    472
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New York
    That's a good thing if its. Has it been confirmed by a the leaked ROM?
  5. guitarchris123
    Offline

    guitarchris123 New Member

    Joined:
    Jan 5, 2011
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Arlington, VA
  6. Raptor007
    Offline

    Raptor007 New Member

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    472
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New York
    Thank you for the link, I had not heard of them before.
  7. sam5828
    Offline

    sam5828 New Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    nope no swype....
  8. zak406
    Offline

    zak406 New Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    can you download a swype app?
  9. gymangel812
    Offline

    gymangel812 New Member

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    you have to go to (and sign up) swypeinc.com to download the beta version. i downloaded it. it works for the most part. for some reason it stopped working but i restarted and it works fine now. and i think there's a bug in which text messages that you are sending don't have auto spacing.
  10. sam5828
    Offline

    sam5828 New Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have swype and slide it and neither work it just stays on the stock one any ideas?
Search tags for this page
can you swype on htc thunderbolt
,
does htc thunderbolt have swipe
,

does htc thunderbolt have swype

,

does the thunderbolt have swype

,
htc thunderbold swype keyboard
,

htc thunderbolt swype

,
htc thunderbolt swype keyboard
,
htc thunderbolt swype text
,
swype keyboard for htc thunderbolt
,
swype thunderbolt htc