Will Froyo have more than 3 home screens for Droid?

Discussion in 'Android General Discussions' started by Big Cam, May 13, 2010.

  1. Big Cam

    Big Cam Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    913
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fargo, ND
    Ratings:
    +0
    I searched around and I couldn't find anything, everyone is pre-occupied with the tethering and wi-fi spots, which is cool, but I'm using helix for 7 homescreens and it's starting to piss me off because it's so slow and exiting an app equals about 15 seconds of waiting for my home screen to load.
     
  2. snappingfish

    snappingfish Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    just an addendum......

    today, about Froyo
     
  3. LifeIsABeach

    LifeIsABeach Active Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    1,283
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    As history should tell us, even if the Nexus or other phone get more screen with an update it does not mean the Droid will. We will just have to wait and see.

    I am using Helix 1 and have never had any sort of lag. Have you done a battery pull or factory reset since the last update came out? I highly recommend one.
     
  4. CBLJazz

    CBLJazz Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Philadelphia
    Ratings:
    +0
    try launcher + .
    7 screens too. i use it and it's just as fast as my oringinal 3.

    the only downside is no 3d app scroll- i don't care cause i get 7 fast screens.
     
  5. Big Cam

    Big Cam Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    913
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fargo, ND
    Ratings:
    +0
    That links just reiterates what I said in my first post, and says nothing about more home screens. Thanks I guess?


    As for reboots with Helix, I have. A few time actually, I think I'm going to try a different replacement. Thanks for the suggestions.
     
  6. armeddroid

    armeddroid Senior Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    1,641
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Traffic Capital
    Ratings:
    +30
    Not sure about 2.2 and what its going to bring i was bit disappointed when the FROYO 2.2 NEXUS video didnt show more.

    Cam, did you try Zeam, yet?
    No LWP, No Landscape but
    Screen change, pro switcher and disable notifications.
    I think its snappy.
    But..some people are having issues with it.
     
  7. radsaq

    radsaq Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    The long wait time is because the system has made HelixLauncher exit due to memory pressure. You might want to try using fewer screens, as I assume (but have never actually checked, as I'm happy with three) that fewer home screens means it takes less memory. You could also see if you have any seldom-used apps that tend to spawn background processes lying around that you could remove to ease the memory usage.
     
  8. radsaq

    radsaq Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
  9. natty_lite

    natty_lite Member

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Philly
    Ratings:
    +0
    As of posting this message, I'm actually underclocking my phone below the stock operating speed and I experience nothing resembling what the OP is referring to. I'm using HelixLauncher 2 with 5 homescreens.

    This isn't me patting myself on the back. This is me bringing objectivity into a thread so everyone won't just be so quick to assume Helix is rubbish because one person considers it laggy.
     
  10. kameltron7

    kameltron7 New Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yes, it will have 5 screens.
     
Search tags for this page

how to remove screens froyo