WiFi Tether + Speedtest.net = Kansas?!

Discussion in 'Thunderbolt Tech Support' started by jbdavies, Jun 15, 2011.

  1. jbdavies

    jbdavies Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    202
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +2
    So, here in SLC, UT we finally got LTE! (Woot!!), and I decided to try out the tethering on my laptop, just for the hell of it. But when I went to speedtest.net, it said according to my PING, it put me in Kansas. Why is it saying I'm in Kansas... when I'm 2 states to the west of it? Haha.

    Is it a setting in the tethering app? I'm using Barnacle.
     
  2. jbdavies

    jbdavies Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    202
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +2
    No one else having this issue, or know of a fix?
     
  3. djsiva

    djsiva Active Member

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    373
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Jacksonville, FL
    Ratings:
    +47
    It's not just you, and it's not just the TB. I'm in Florida and my default with VZW usually ends up in Kansas. It happened on my Droid X too.
     
  4. mooreman

    mooreman New Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Maybe you guys are going to have to move to Kansas so your GPS will be right. ;-)

    Sent from my ADR6350 using DroidForums
     
  5. jbdavies

    jbdavies Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    202
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +2
    Have you heard of a fix? It also affects my download/upload speed (according to speedtest.net). :(

    Ha! Oh hell no. ;)
     
  6. jbdavies

    jbdavies Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    202
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +2
    Oh, maybe I should state, that when tethered, I went to speedtest.net on my laptop, and that's what said I was in Kansas. When I do it from my phone normally, it says SLC. FYI.
     
Search tags for this page

ping on wifi tethering