Wifi says error?

Discussion in 'Droid X Roms' started by haxerpaylay, Aug 27, 2011.

  1. haxerpaylay

    haxerpaylay Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    347
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1
    For some reason everytime I flash a new rom it will work, but about 1 day later it stops working? Any ideas on how to fix?

    SSX 2.0 and underclocked to 800mhz with ultra low voltages.
     
  2. haxerpaylay

    haxerpaylay Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    347
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1
    Bump.

    SSX 2.0 and underclocked to 800mhz with ultra low voltages.
     
  3. haxerpaylay

    haxerpaylay Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    347
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1
    Anyone?

    SSX 2.0 and underclocked to 800mhz with ultra low voltages.
     
  4. johnnydangerous3

    johnnydangerous3 New Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have the exact same issue. : (
     
  5. haxerpaylay

    haxerpaylay Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    347
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1
    I wonder if there is a way that it can be fixed, as its rather annoying. Everytime I want to use it it doesn't work.

    SSX 2.0 and underclocked to 800mhz with ultra low voltages.
     
  6. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    Sorry for no response on this one - been out of the scene for a bit. So are you saying with ANY new rom install, you see this behavior? What error?
     
  7. haxerpaylay

    haxerpaylay Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    347
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1
    I have only ran one other rom than yours and that was liberty, my wifi worked fine on it. Now with ssx my wifi works for about 30 mins after a new, clean flash and than disconnects and says error. I will include a screenshot in a few.

    SSX 2.0 and underclocked to 800mhz with ultra low voltages.
     
  8. haxerpaylay

    haxerpaylay Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    347
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1
    I tried to upload the picture and it wont let me. It pretty much just says error next to wifi.

    SSX 2.0 and underclocked to 800mhz with ultra low voltages.
     
  9. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    OK - from an adb shell, or from terminal, try:

    modprobe tiwlan_drv

    What does it say? If it fails - should be an error message
     
  10. haxerpaylay

    haxerpaylay Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    347
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1
    No error message came up. Also I did it in terminal. Idk how to use the other. :/

    SSX 2.0 and underclocked to 800mhz with ultra low voltages.
     
  11. haxerpaylay

    haxerpaylay Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    347
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1
  12. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    And is wifi working? I need to see what it says when it fails - so you could also use alogcat (the app I included) when you see it fail ...
     
  13. haxerpaylay

    haxerpaylay Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    347
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1
  14. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    That helps - gotta ask though - is this turning wifi on (ie. Settings -> Wireless and Networks -> Wi-Fi), or is this trying to turn tethering on?
     
  15. haxerpaylay

    haxerpaylay Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    347
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1
    Its turning on wifi in the settings.

    Rocken that SSX 2.1 !
     
Search tags for this page

droid incredible 2 wifi error

,
droid incredible wifi error
,
htc droid incredible wifi error
,
htc incredible 2 wifi error
,

htc incredible wifi error

,
htc thunderbolt wifi error
,
incredible 2 wifi error
,
lg revolution wifi error
,
wifi error android
,
wifi error on htc incredible