Wifi not staying connected

Discussion in 'Liberty ROM D2' started by 252chevyboyz, Jan 31, 2011.

  1. 252chevyboyz
    Offline

    252chevyboyz New Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,031
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    I installed the liberty rom and everything is working good except for my wifi. It won't stay connected to a network (home and business and mccdonalds). It will say authenticating..., then go to a state of disabled, and then go back to scanning. Anyone having problems with wifi? Any help would greatly be appreciated. Posted some screen shots below

    [​IMG][​IMG]

    Sent from my Liberty D2
  2. TheRealKrobar
    Offline

    TheRealKrobar New Member

    Joined:
    Nov 23, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I don't blame the ROM for that behavior, my D2 did that, both rooted and not rooted with the stock ROM as well. It usually doesn't do it at home or at my in-laws, but my office wifi is terrible for it. I don't really know why either as I know a few people with DX's and DINC's who don't have any problems. Usually I disable wifi and turn it back on and that seems to help about 75% of the time.
  3. 252chevyboyz
    Offline

    252chevyboyz New Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,031
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    I don't think its the rom bc I have seen screenshots of liberty with it working. It was working on the stock rom. I have been disabling it and turning it back on for about 10-12mins. Wifi just won't come on. I have done a battery pull and rebooted. Anyone know what to try? Wifi is on but the phone wont pick it up

    [​IMG]

    Sent from my Liberty D2
  4. 252chevyboyz
    Offline

    252chevyboyz New Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,031
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    Also says suplicant state: inactive as you can see in the screenshot below

    [​IMG]

    Sent from my Liberty D2
  5. 252chevyboyz
    Offline

    252chevyboyz New Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,031
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    Ok y'all I got my wifi to work. I followed this path: menu/settings/wireless and networks/turned wifi on/let it connect then say disabled/long press wifi connection/press modify/enter password/ then it went back to connections screen and started working. You can see the icon in the state bar in the pic below.

    [​IMG]

    Ill see if it will stay on for any amount of time and edit this post and let everyone know how it goes

    *edit*
    Well this was quick the wifi will now work and I also changed the sleep policy never to sleep. The wifi is simply not staying on. The toggle control from extended controls even goes from on to off. Any suggestions here?

    Sent from my Liberty D2
Search tags for this page
d2 wifi connection
,
how can i share my wifi on pdanet it keeps saying wireless a
,
why does it say my wifi is disabled
,
why does my wifi connection says disabled
,
why does my wifi keep saying disabled
,
why does my wifi network say disabled
,

why does my wifi say disabled

,
why does my wifi say disabled when i try to hook up
,

why does my wifi says disabled

,
why does wifi say disabled
,
why does wifi says disabled
,
why does wifi try to connect and say disabled