1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Wifi doesn't work right

Discussion in 'Droid 2 Tech Issues' started by joncann, Mar 2, 2011.

  1. joncann
    Offline

    joncann New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So I've got a router at home and they've got open wifi at my local college. I connect up to it and everything looks good but it's ridiculously slow. Any idea why?

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  2. 252chevyboyz
    Offline

    252chevyboyz New Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,031
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    Hello, Are you rooted or stock?
  3. jchammer123
    Offline

    jchammer123 New Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    940
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Houston
    I believe its the internet speed you have. At my house its fast, at my folks house its slow and they have a slower internet.

    Sent from my project elite gingerbread house!
  4. 252chevyboyz
    Offline

    252chevyboyz New Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,031
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    Yea i can go to class and get 14mb/s down and 16mb/s up. At the crib its 9-10mb/s down and 6-8mb/s up. I think mainly it depends on the network you have your wireless internet with. Rom can mess with the wifi signal sometimes also in which you have to flash back to the stock rom and then re-flash your custom rom again and that should take care of rom caused problems. You also may try a factory data reset (menu/setting/privacy/factory data reset). Hope some of these suggestions can help
  5. joncann
    Offline

    joncann New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes but it was a problem before I tooted.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  6. joncann
    Offline

    joncann New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Might be the case at school but at home I run my ps3 off the router and it runs flawlessly

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  7. 252chevyboyz
    Offline

    252chevyboyz New Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,031
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    Yea I run my ps3 off my router also and no lag in games or Netflix. Its a "n" router I believe

    Sent from my Liberated D2