Wifi doesnt connect

Discussion in 'Droid Bionic Roms' started by strife1one1, Apr 7, 2012.

  1. strife1one1
    Offline

    strife1one1 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Did a install of eclipse today on my bionic. seems to work great except i can no longer connect to my home wifi network. ive checked all the settings tried doin WPS connect and i just get obtaining IP address...” for a while, then switches to “remembered, secured with WEP” and then switches back to the other and keeps going in that loop. switch back to stock and connects right up. Loaded up Axiom b15 wifi loads right up so its something in the eclipse rom not lettin me connect. Anyone got any ideas?

    *edit* just redownloaded and reflashed problem still there. Weird thing during the initial bootup when it gets to the android screen to setup gmail account wifi worked. as soon as it got past that initial set of screens it went back to the above loop.
  2. sloscial
    Offline

    sloscial New Member

    Joined:
    Mar 24, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Any traction with this? I am having the same issue.
  3. matjmonk
    Offline

    matjmonk New Member

    Joined:
    Feb 18, 2011
    Messages:
    182
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Central VA
    Is this Eclipse 2.2 or one of the .904 versions? I'm running .904 v7exp and my WIFI is connecting fine. Did you try going into the Wireless&network settings -> Wi-Fi settings and do a long press on the network name then tell it to "forget"? That has worked for me expecially if the access point is secured with WPA 2.
  4. rlund25
    Offline

    rlund25 New Member

    Joined:
    Jul 8, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I noticed v3.0 the wifi connect speed sucks i went to speakeasy nad it was a meg a second my wifi is 54 megs. Im wiping and flashing a new rom.
  5. baigley
    Offline

    baigley New Member

    Joined:
    Jul 25, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Florida

    I had this issue on my home network, but nowhere else.
    This is what I changed on my LinkSys router, that is running DD-WRT.

    -Changed wireless mode : BG-Mixed
    -Use DNSMasq for DHCP: DISABLED
    -Use DNSMasq for DNS: DISABLED

    These settings made the difference for me, and now I have no issues.
    Pretty sure you can leave the wireless mode, and strictly change the DNSMasq settings only.. Worth trying both ways.
Search tags for this page
axi0m rom wifi fix
,
axiom doesnt reconnect to wifi
,
droid bionic 2 wps error printer
,
droid bionic wps failed
,

droid razr wps connect

,
eclipse rom wifi not work
,
eclipse rom wifi wont work
,
how to fix wifi on eclipse rom
,

wifi does not work in eclipse rom

,

wifi doesnt work on bionic esclipae

,
wifi not working eclipse rom
,
wps failure droid wifi connection