1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Widgets on the lock screen

Discussion in 'Motorola Droid X' started by philnolan3d, Aug 27, 2010.

  1. philnolan3d
    Offline

    philnolan3d New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philly, PA
    Is this possible? It would be really nice to put a battery widget on there like the iPhone so you can see how far along it is when charging without having to unlock it every time.
  2. harrellj
    Offline

    harrellj New Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    1,063
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Widgetlocker.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  3. philnolan3d
    Offline

    philnolan3d New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philly, PA
    Thanks, I just noticed that it does say "Charging 90%" or whatever amount, but a widget will still be better, I'll look at that.
    Last edited: Aug 27, 2010
  4. ffej89
    Offline

    ffej89 New Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    +1 for widget locker. I love this app
  5. rboutin2
    Offline

    rboutin2 New Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    +2 for widgetlocker. I too love this app. found it like 4 days ago, have the sense UI unlock screen with 4 custom sliders. Love it. Oh, and btw, the best battery widget in my opinion is battery left widget. Once it's done calibrating, it show ur battery level so perfectly accurate, and it tells you the exct time its gna die.
  6. philnolan3d
    Offline

    philnolan3d New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philly, PA
    Thanks for that I'm using battery status now which looks nice but seems buggy.
  7. rboutin2
    Offline

    rboutin2 New Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0


    Here is my lock screen as it stands now. Also, you can see my battery meter widget, it normally displays the time it is going to die instead of the lightning bolt. (it was charging)
  8. philnolan3d
    Offline

    philnolan3d New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philly, PA
    Thanks, I've been using it for a couple of hours now, waiting for it to calibrate.
  9. ffej89
    Offline

    ffej89 New Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ah i like that battery. Trying it out now
  10. philnolan3d
    Offline

    philnolan3d New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philly, PA
    BTW I don't mean to go too far off topic, but how did you take the screenshot?
  11. ffej89
    Offline

    ffej89 New Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  12. philnolan3d
    Offline

    philnolan3d New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philly, PA
    Hmm, no luck, the ddms.bat file just opens a DOS window for a half second and then nothing.
  13. ffej89
    Offline

    ffej89 New Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have the exact same issue right now.
    2 days loading, unloading applying and reapplying and still no luck
    Last edited: Aug 28, 2010
  14. rboutin2
    Offline

    rboutin2 New Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    it will take several charge/discharge cycles for itto calibrate. I think i've been through like 5-6 cycles, and it still only at 95 out of 100. It helps if you run the phone completely dwon before you recharge. As for the screenshots, that is a bit more complicated. but if you really wana do it, just follow these steps. If you have any questions, feel free to ask!

    How to take screenshots on the Motorola DROID X - Know Your Cell
  15. philnolan3d
    Offline

    philnolan3d New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philly, PA
    Sadly after a ton of installing, ddms.bat still just flashes a DOS window and nothing else. Maybe after a reboot or something.
  16. mattbuds
    Offline

    mattbuds New Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Charlottesville, Va
    The easiest way to take a screenshot in my opinion is to root your phone. I used a 1 click app called easy root, once you install that it gives you the oppurtunity to install Drocap2 which has worked great for me for taking screenshots. If you want to do anything with your rooted phone like rename bloatware you will need a program like Root Explorer.
    Hipe this helps[​IMG]

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
  17. rboutin2
    Offline

    rboutin2 New Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    its supposed to sit at the dos window for a bit. it takes anywhere from 10 seconds to 30 seconds for it to pop up. Did you do the update with the sdksetup.exe program? Mine just sat there like that until i got it all updated.
  18. ffej89
    Offline

    ffej89 New Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Matt i would love to be rooted but i updated my Evo to 2.2 and the only way to root is very complex right now. I admit i am not as tech savvy as i would like to be so for me thats not an option...yet
  19. philnolan3d
    Offline

    philnolan3d New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philly, PA
    I ran the sdksetup with the Accept All setting and it took a while to download everything. I don't see anything about an update. Here the dddms DOS window flashes on for about a half a second. I can't even read what it says before it's gone.
  20. ffej89
    Offline

    ffej89 New Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Phil i know we must be missing something. I'm in the same spot. Maybe a mod will come across and turn the light on for us lol
Search tags for this page
how do i set widgets on lock screen on droid ultra
,
how do you put a widget on the lock screen
,
how do you put widget on lock screen
,
how to add a widget to the lock screen on a motorola x
,
how to get a widget off my lock screen
,
how to get widgets on your lockscreen s3
,
how to put a message circle on my s3 lock screen
,
how to put a widget on the lock screen s3 mini
,
lost lock screen clock on droid ultra
,

motorola droid maxx how to display charging on locked screen

,
motorola droid mini lock screen widgets
,
put widgets on lock screen motorola
,
s3 add clock widget to lock screen
,

screen lock

,
widget locker battery