Wi-Fi connect issues on UD 2.0

Discussion in 'UltimateDroid' started by ldrbuck, Nov 18, 2010.

  1. ldrbuck

    ldrbuck New Member

    Joined:
    Sep 13, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Downloaded UD 2.0 and lovin' it. Soo fast, so smooth, just one issue I have noticed. When I try to connect to my Wifi it return ERROR. Has anybody else been haveing the same problems, and if so what have you done?

    Sent from my The Ultimate DROiD 2.0.0 URBaN
     
  2. bigjonmoo73

    bigjonmoo73 Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    424
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    California
    Ratings:
    +2
    I haven't had any problem like that, works like a charm. I hope someone on here can help you out with that.
     
  3. tommyk2005

    tommyk2005 Member

    Joined:
    Nov 3, 2010
    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Bayonne,NJ
    Ratings:
    +0
    If you are using the slayer kernel download the wifi fix on his kernel thread. You aren't bootlooping are you?

    Sent from my The Ultimate DROiD 2.0.0 URBaN using DroidForums App
     
  4. Adrioid

    Adrioid Theme Developer
    Theme Developer

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    667
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cali
    Ratings:
    +1
    ldrbuck- Try using Chevy's LowV 1.0GHZ... anything higher than 1.0GHZ will bootloop (in my experience) with UD2. When you turn on wifi, go into wireless & networks> Wi-Fi settings. In Wifi networks choose which network you want to connect. Hopefully that works for you.