1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

why no vibration with Handcent?

Discussion in 'Android Applications' started by ripstar, Mar 26, 2010.

  1. ripstar
    Offline

    ripstar New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    When I recieve a text I get no vibration. Any suggestions? The LED blinks but no vibrate. Weird.
  2. Zargon
    Offline

    Zargon New Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    266
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Are your settings set to vibrate, under the Notification Settings?
  3. tcrews
    Offline

    tcrews Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    1,354
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Lexington, SC
    Yep....you need to enable it in Handcent. My Droid vibrates every time I get a text message.
  4. ripstar
    Offline

    ripstar New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It is set to "Always" in the Handcent vibrate settings. And phone is set to vibrate.
  5. ripstar
    Offline

    ripstar New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    anyone else have any suggestions? I can't figure out why this won't work. Frustrating! maybe just get rid of Handcent all together? I tried reinstalling but that didn't work either
  6. donpedro
    Offline

    donpedro New Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Open Messaging. Press the Options button, second from the left, next to the home button, then settings. Scroll to the bottom and put a check in vibrate.
  7. bomber889
    Offline

    bomber889 New Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    864
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    Reboot your phone?
Search tags for this page

handcent won't vibrate