Why can't the Droid do this but the Incredible can?

Discussion in 'Bugless' started by skatingrocker17, Dec 1, 2010.

  1. skatingrocker17

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +0
    Why can't I make any call from my Droid but those with the Droid Incredible can? Same network and same operating system. Now the free calling from Google is almost over and I never really got a chance to use it. The iPhone app can even do this.
    [​IMG]
     
  2. pyro6128

    pyro6128 Senior Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    1,517
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    68
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +8
    Not quite sure what you're asking here. Could you rephrase it?
     
  3. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,454
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +93
    I don't understand either - please elaborate
     
  4. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    That makes three of us

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  5. BlackHoleSlam

    BlackHoleSlam Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    797
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    toms river NJ
    Ratings:
    +0
    4 of us seriously the picture doesn't. Help comprend the point

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  6. skatingrocker17

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +0
    Why can't I make Google Voice calls from my Droid? The making calls option (as shown above) looks similar to the one on my Droid with the exception of "Use Google Voice to make all calls". The only time I can make Google Voice calls is for international calls.
     
  7. Shanged

    Shanged Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Is your GV number the same as your cell number? That may be the issue.
    I have the option to make all calls on my original Droid.
     
  8. skatingrocker17

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +0
    Nope, it's a different area code and everything.
     
  9. skatingrocker17

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +0
    Here's what I get...
    Where it is supposed to say My Google Voice number, it's just grey for some reason but I do have a number.
    [​IMG]




    Here's what I get upon reinstalling.
    [​IMG]
     
    #9 skatingrocker17, Dec 1, 2010
    Last edited: Dec 1, 2010
  10. Flowah

    Flowah Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    164
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Well I can tell you for a fact that it has nothing to do with the phone model, because my original Droid can definitely make GV calls all the time.
     
  11. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,454
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +93
    What Version of G/V are you using ?
     
  12. bendystrawboy

    bendystrawboy Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    797
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    i'm sure its user error on your part.