1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Whos getting the Milestone?

Discussion in 'Motorola Milestone' started by shatteredzman, Nov 8, 2009.

  1. shatteredzman
    Offline

    shatteredzman New Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I feel like I am the only person here who is getting the milestone. Who else is getting one and why?
    Last edited: Nov 8, 2009
  2. masfet
    Offline

    masfet New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am getting one, since I travel overseas extensively.
  3. RinTinTigger
    Offline

    RinTinTigger Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    2,905
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Germany, Near Frankfurt/Main
    Hell yea,

    cant wait for Vodafone Germany to relase that phone.
    And it better comes wif multitouch ^^

    tigger!

    :icon_ banana: :icon_ banana: :icon_ banana:
    :motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert::motdroidvert:
  4. Malvado
    Offline

    Malvado DF News Team/Mod Premium Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    1,993
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    wait so is this the droid but global version?
  5. shatteredzman
    Offline

    shatteredzman New Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yep. They are 99% the same.
  6. Malvado
    Offline

    Malvado DF News Team/Mod Premium Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    1,993
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    thats crazy lol...why didnt they just make it like that in the first place, i mean the droid.
  7. RinTinTigger
    Offline

    RinTinTigger Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    2,905
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Germany, Near Frankfurt/Main
    The only difference i heard is Milestone should have multitouch
  8. shatteredzman
    Offline

    shatteredzman New Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Its a money thing. They figure that they can make more money this way.
  9. RinTinTigger
    Offline

    RinTinTigger Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    2,905
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Germany, Near Frankfurt/Main
    Among all the smartphones around, buying without contract, the Milestones is the cheapest atm.
  10. masfet
    Offline

    masfet New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    CDMA version also has a multi touch, just not out of the box. I wish it were a world phone, not just for the US (like Storm:blackberry: perhaps).
  11. RinTinTigger
    Offline

    RinTinTigger Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    2,905
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Germany, Near Frankfurt/Main
    Well its not quite sure jet if Milestone HAS Multitouch out of the box, but member of O² Germany confirmed so far... gonna see it in 7 days! :D :D
  12. haxxy
    Offline

    haxxy New Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brno, Czech Republic
    I can't wait anymore. When this phone will be available in Czech Republic?
  13. EsiEmi
    Offline

    EsiEmi New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    UK
    will be buying once its available in UK :)
  14. yungo845
    Offline

    yungo845 New Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Milestone also doesnt have Google maps navigation.. Droid has multi touch developers have to create apps to use it so motorola doesnt get into letigation with apple because they hold patents for touch screens and one is the pinch and zoom feature.. Palm there rebels they didnt care they added it you see they keep make it so palm pre owners can sync to itunes..
  15. RinTinTigger
    Offline

    RinTinTigger Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    2,905
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Germany, Near Frankfurt/Main
    Hey there. I own a Milestone outside VZW network and i can tell, the Milestone includes "Motonav" wich is an iGO Navigationsystem. Works perfectly! So no concern for buyers ;)
  16. shatteredzman
    Offline

    shatteredzman New Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I dont know about you guys but when I get my milestone I plan on flashing it with the droid rom. Google navigation has already been ported to the G1 so its only a matter of time. Hopefully someone roots the milestone by then.
  17. masfet
    Offline

    masfet New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    One store in Chicago (on Devon Ave.) claims to have the Milestone in inventory and sells it for $569.
  18. shatteredzman
    Offline

    shatteredzman New Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Its possible but it will have the 900/2100 3G bands and I cant use that, I need 850/1900. There are a couple milestones on ebay right now but they are really expensive.