which network

Discussion in 'Droid RAZR HD' started by hayn, Nov 18, 2013.

  1. hayn

    hayn Member

    Joined:
    Apr 16, 2012
    Messages:
    175
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Which network is better on the HD Global or LTE/CDMA? Or it doesn't matter?
     
  2. leeshor

    leeshor DF Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    495
    Trophy Points:
    148
    Location:
    Norcross, GA - USA
    Ratings:
    +505
    The LTE works best if you are on an LTE network. If not in the States the Global may be necessary. In short, it depends. ;)
     
  3. hayn

    hayn Member

    Joined:
    Apr 16, 2012
    Messages:
    175
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    So if I'm in the US I should just use the lte/cdma
     
  4. leeshor

    leeshor DF Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    495
    Trophy Points:
    148
    Location:
    Norcross, GA - USA
    Ratings:
    +505
    I would say so. Some people have reported some strange issues having it set to Global when in the US.
     
  5. hayn

    hayn Member

    Joined:
    Apr 16, 2012
    Messages:
    175
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Like what?
     
  6. leeshor

    leeshor DF Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    495
    Trophy Points:
    148
    Location:
    Norcross, GA - USA
    Ratings:
    +505
    Like a lack of the ability to to get any data connection or make calls.
     
Similar Threads
  1. jetjim
    Replies:
    20
    Views:
    49,804
  2. Grey Hawk
    Replies:
    3
    Views:
    2,053
  3. rtpenny
    Replies:
    0
    Views:
    926
  4. Tinsey99
    Replies:
    Views:
    N/A
  5. Squeak87
    Replies:
    4
    Views:
    1,106
Loading...