1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

which network

Discussion in 'Droid RAZR HD' started by hayn, Nov 18, 2013.

  1. hayn
    Offline

    hayn New Member

    Joined:
    Apr 16, 2012
    Messages:
    175
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Which network is better on the HD Global or LTE/CDMA? Or it doesn't matter?
  2. leeshor
    Offline

    leeshor Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    2,672
    Likes Received:
    289
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Norcross, GA - USA
    The LTE works best if you are on an LTE network. If not in the States the Global may be necessary. In short, it depends. ;)
  3. hayn
    Offline

    hayn New Member

    Joined:
    Apr 16, 2012
    Messages:
    175
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    So if I'm in the US I should just use the lte/cdma
  4. leeshor
    Offline

    leeshor Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    2,672
    Likes Received:
    289
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Norcross, GA - USA
    I would say so. Some people have reported some strange issues having it set to Global when in the US.
  5. hayn
    Offline

    hayn New Member

    Joined:
    Apr 16, 2012
    Messages:
    175
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Like what?
  6. leeshor
    Offline

    leeshor Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    2,672
    Likes Received:
    289
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Norcross, GA - USA
    Like a lack of the ability to to get any data connection or make calls.