Which kernel are you using for gpa14?

Discussion in 'Bugless' started by doublea500, Apr 3, 2011.

  1. doublea500

    doublea500 Active Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    1,186
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +13
    i am just curious. im using the stock one right now. i just dont feel comfortable with 600mhz.
     
  2. mokitaco

    mokitaco New Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Pete's 1Ghz low voltage kernel. Works beautifully.
     
  3. mtnbikerfred

    mtnbikerfred Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    +1

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  4. e2010

    e2010 New Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    :

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  5. doublea500

    doublea500 Active Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    1,186
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +13
    so your all using the 1ghz?
     
  6. deputc26

    deputc26 Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    720
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    I use Pete's 1ghz kernel but I get homescreen lag unlike with the stock 600mhz kernel. Really hoping Pete comes out with a 1ghz+ kernel that has the special sauce from that 600mhz kernel.
     
  7. treefrog20012003

    treefrog20012003 Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    295
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Shreve, Ohio
    Ratings:
    +0
    I am using the stock 600Mhz kernel that pete has built for the GB rom. I don't have much lag, found apps that cause that and quit using them, and have stayed with it since. I don't like using such high Mhz kernels due to the heat and battery life.
     
  8. myriad46

    myriad46 Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Upstate, NY
    Ratings:
    +0
    He has higher clock speeds on his website. I think 1.1, 1.2 and maybe 1.25. Can't remember. Take a look.

    I'm using the LV 1.0, the 600 wasn't cutting it in games with all the extra GB load. Everything else worked great on the 600.
     
  9. tjk629

    tjk629 Silver Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    3,035
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +65
    Might have to do with the voltages. The 600 one is SV while the rest is LV. I know my phone doesn't like LV kernels and I have to use SV ones.
     
  10. Slagg3r

    Slagg3r New Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    petes lv 600mhz stock that comes with the rom and i have zero issues . it runs like a 1ghz