Where is Home ++

Discussion in 'Android Applications Discussions' started by aggiechase37, Feb 16, 2010.

  1. aggiechase37

    aggiechase37 Member

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    329
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Dallas, TX
    Ratings:
    +0
    Alright guys. I'm sure I'm just being a complete idiot and missing something obvious, but I have looked and looked and I can't find this fabled home + +. Is it in the Android Market somewhere? Somewhere on the net? I've searched high and low and nary a Home + + to be found.

    Also, is this thing stable? I tried installing the launcher2 but that thing is a bug filled mess. Nonstop force closes and lockup, stunningly gorgeous when it would work though! HELP!!
     
  2. tktouch12

    tktouch12 Active Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    its there when i search. ive never used it, but here its pretty good, but i hear its a tad slow
     
  3. joemustang

    joemustang Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    home++ beta
    ..............

    NOT Home ++ or home++

    ........


    yeah home++ is pretty stable. Always worked fine for me. however, it didn't fit my wallpapers to the screen very well after one of the updates. they may have fixed it by now.
     
  4. christim

    christim Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    5,100
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    New England
    Ratings:
    +2
    I had this issue too when I first wanted to try it. I found their website, found another product they had in the market, clicked the other products link and got to it that way!
     
  5. shrugger

    shrugger New Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    You can also try searching on the developer instead of the app- Intuitit
     
  6. Rollingbones

    Rollingbones Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fair Oaks, CA
    Ratings:
    +0
    I've been using home++ for about a week now. At first the status bar at the top disappeared (which I liked since I was using the button on the bottom bar) and now it's back. How do I get it to disappear again???
     
  7. CrappyAlloy

    CrappyAlloy Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    In the power strip hold down the speech looking bubble with the "!" in it for about a second
     
  8. Rollingbones

    Rollingbones Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fair Oaks, CA
    Ratings:
    +0
    Worked like a charm...THANKS!!!:icon_ banana:
     
  9. aggiechase37

    aggiechase37 Member

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    329
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Dallas, TX
    Ratings:
    +0
    Found it and now have it installed. Works great! I have 5 homescreens running and I'm loving every minute of it. Every once in a while it will lock up, but not near as much as the launcher2. And certainly not enough for me to consider taking it off my phone. Great app!
     
  10. Aluminum21

    Aluminum21 Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I tried it for bit, but it's just too slow compared to the 2.0.1, the main thing is the 5 screens but 2.1 should be getting that anyway
     
  11. Jim 777

    Jim 777 Silver Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +11
    Just found this by accident, long press the menu button from the home screen and it brings up a screen switcher. Don't know that it's any quicker than scrolling, but it is there.