What the hell Rom Manager? I'm tired of your issues with updates!!

Discussion in 'Android Applications Discussions' started by erikfig, Jul 23, 2010.

  1. erikfig

    erikfig Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    544
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It seems the the more the devs update the freakin app, the worts it gets. Lately with those freaking updates the app just get really mess up. Unabke to install update zip or anyhing at all, and the crapy CM is just issues and more issues. WTF????
     
  2. Tallica

    Tallica Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    Flash SPRecovey and drop Rom Manager, nothing but issues with Froyo!
     
  3. Jmart922

    Jmart922 Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    352
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I just installed p3s lb kernal zip file via RM, worked just fine, running the lastest update, have you tried reinstalling?
     
  4. Tallica

    Tallica Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    That's the problem right there way too inconsistent, sometimes it works, sometimes it don't.

    SPR works 1st time every time.
     
  5. Slipstream

    Slipstream Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Omaha, NE
    Ratings:
    +0
    It's a smart phone app... Relax, boss.
     
  6. Tallica

    Tallica Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    Was this directed at me?

    I was simply pointing out that RM/Clockwork has had it's fair share of problems with Froyo and SPR works fine.....Boss
     
  7. BayouFlyFisher

    BayouFlyFisher Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,959
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Baton Rouge, LA
    Ratings:
    +17
    I've found in the 6 months that I've been rooted, that either SPR or CW will work just fine if you install one and then leave it alone. I do not use RM for anything other occasionally reflashing SPR or CW. And my hard and fast rule for reflashing is to keep doing it until you get confirmation from RM of a successful install very, very quickly. With SPR I've had to reflash it up to 3-4 times in succession. With CW I've had to reflash it as many as 6 times before it installs quickly. I know this sounds stupid, but it works every time for me. YMMV.
     
  8. Briankbl

    Briankbl Active Member

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    905
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    43
    Ratings:
    +72
    Worts are the worst.
     
  9. erikfig

    erikfig Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    544
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I just took tallica advise. SP from now on. Sleptream, we are relax. We are just saying, off course is just an app.
     
  10. zerosouls

    zerosouls Soulless Droid
    Premium Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Menzoberranzan
    Ratings:
    +0
    that's the weirdest popup i've ever seen lol (speaking @ OP's screenshot)
     
  11. erikfig

    erikfig Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    544
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    LOL!!!!!! tell me about it!
     
  12. Taegost

    Taegost Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    687
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Tampa Bay, Fl
    Ratings:
    +1
    It's been said before that flashing new recoveries may not take, and if it doesn't, to flash to another recovery and than back... I've had to do it with some of the updates to CM, if it doesn't work, I just flash to SPR and than back to CM, it fixes it every time.
     
Search tags for this page

your rom is not set to receive ota updates

,

your rom is not set up to receive ota upgrade