What kernels are UD 3.3.0 using

Discussion in 'UltimateDroid' started by chris79, Apr 15, 2011.

  1. chris79

    chris79 Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +5
    Does anyone know what kernels are used in his base images?
     
  2. swizzcheez

    swizzcheez Member

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm using Raidzero's LV kernel.
     
  3. chris79

    chris79 Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +5
    What speed works good for you?

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  4. hrdnhvy

    hrdnhvy Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    WI
    Ratings:
    +0
    The kernel that comes in 3.3.0 is a Raidzero kernel, they work great for many, for me they do not, drains my battery mad fast because they prevent my d1 from sleeping.
     
  5. cujo6801

    cujo6801 Member

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    442
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    San Diego,Ca.
    Ratings:
    +2
    have you tried Raidzero zepius 250-900 kernel? it rocks for me and a few other people I know of.....
     
  6. hrdnhvy

    hrdnhvy Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    WI
    Ratings:
    +0
    I saw in a thread it mentioned, lol, actually I think u were suggesting to another person, so I dl'd it last night but have not flashed it yet, right now Im in limbo what Im going to do rom-wise, not sure if i want to stick with 3.3 or go back to 3.2.5 or even 3.1.1, so I dont want to do to much more with this rom till I make up my damn mind...but I am def planning on giving that kernel a try.
     
  7. swizzcheez

    swizzcheez Member

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm trying out the 125/1250 kernel from Raidzero now. So far it's not as smooth as the 250/1100 of his I was running. Gonna give it a couple more days.
     
  8. cujo6801

    cujo6801 Member

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    442
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    San Diego,Ca.
    Ratings:
    +2
    sounds like a good plan....and I hope its what your looking for..
     
  9. cujo6801

    cujo6801 Member

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    442
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    San Diego,Ca.
    Ratings:
    +2
    In my humble opinion BIGGER is not always better...just my 2cents
     
  10. hrdnhvy

    hrdnhvy Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    WI
    Ratings:
    +0
    I would have to agree, U will never se
    e me above 1.1 & 99% of the time never over 1ghz, if you get your apps to behave (i like to use autostarts to help for this) & your droid setup well, most apps should never need higher.
     
  11. Zepius

    Zepius Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    285
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    it clearly rocks for me ;)
     
  12. hrdnhvy

    hrdnhvy Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    WI
    Ratings:
    +0
    Lol I bet, I was wondering though are the voltages in your kernel higher or lower than those in the other RZ kernels, Im assuming they are slightly higher? As my droid has not had luck with RZ kernels I think do to, to low voltage.

     
  13. cujo6801

    cujo6801 Member

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    442
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    San Diego,Ca.
    Ratings:
    +2
    thank you... simply runs the best
     
    Last edited: Apr 16, 2011
  14. tommyk2005

    tommyk2005 Member

    Joined:
    Nov 3, 2010
    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Bayonne,NJ
    Ratings:
    +0
    I am using primed test 14. Its only 900mhz. Any compcache enabled kernels like this 1 around 1000? Compcache enabled out of the box. No tweaking needed

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  15. danceswithbongs

    danceswithbongs Active Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    1,040
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Location:
    A TeePee outside of Detroit
    Ratings:
    +5
    Tommy
    I am pretty sure RZs kernels are all compcache enabled.
    Zepius, is your namesake compcache pre enabled?
    Your version is being mentioned all over the forums.
    For some reason, Zepius sounds like the translation of a Ziggy comic from Greece or Croatia.

    walkin the walk while tappin the talk
    danceswithbongs