What is your Baseband version?

Discussion in 'Android General Discussions' started by adrynalyne, Mar 16, 2010.

  1. adrynalyne
    Offline

    adrynalyne Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Go to settings, About Phone.

    What is your full baseband version, and what ROM are you running?

    I'm testing a theory.
  2. yungo845
    Offline

    yungo845 New Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    C_01.3E.01P Ultimate Droid 7.8
  3. hookbill
    Offline

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,545
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.E. Ohio
    Firmware 2.0.1 Baseband C-01.3E.01P
  4. adrynalyne
    Offline

    adrynalyne Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Any other 2.1 users out there, specifically running an ESE53 based ROM?

    I know yungo is. Just need a few more replies. It looks like the ESE53 sbf contains a radio flash, which the custom ROM users did not get if they didn't flash it.

    Also, ESE53 is the official version Verizon will be releasing OTA.
  5. adrynalyne
    Offline

    adrynalyne Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    [​IMG]
  6. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    C_01.3E.01P Ultimate 7.5
  7. adrynalyne
    Offline

    adrynalyne Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Thanks.

    I reccomend you folks reflash ESE53 once its released OTA (and rooted), or use the SBF if you want the radio update. I don't know what the radio update entails, but on another forum a Moto employee indicated that there was call quality enhancement in ESE53.

    http://support.vzw.com/pdf/system_update/moto_droid.pdf
  8. anuraj1
    Offline

    anuraj1 New Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    1,140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AZ
  9. garrett
    Offline

    garrett Active Member Theme Developer Developer

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    2,017
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    In a van by the River......
    C_01.3E.01P

    im running chevy's simply stunning ESE53 v2.03 @ 1200mhz
  10. RoLa
    Offline

    RoLa New Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    876
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    801
    Mine is C_01.3E.01P and I have flashed the.sbf ...
  11. adrynalyne
    Offline

    adrynalyne Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0

    Then it failed at the last part. The radio gets flashed last, and is the most common to fail.

    Note my screenshot a page back. I flashed the sbf as well.
  12. rkcoll1
    Offline

    rkcoll1 New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Western Iowa
    Mine is C.01.3E.01P. Running cyanogen ROM. Is there a real benefit to reflashing the sbf? I see you imply that there will be call quality improvements but i dont want to go back through all that and find out there was no real improvement. Plus if it was that big of an improvement dont you think the devs would have told us to make sure we are updated to C.01.3E.03P or included it in their ROM installation?
  13. adrynalyne
    Offline

    adrynalyne Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Well, I just passed on what I heard.

    Also, do you know any devs that have a changelog on 2.1, much less a radio update?

    I don't.

    Also, radio updates cannot be included in custom ROMs.
  14. rkcoll1
    Offline

    rkcoll1 New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Western Iowa
    Thanks for the info. I am not trying to be attacking in any way. I just want to figure out if i need to reflash or not. Dont want to miss out on improvements.
  15. adrynalyne
    Offline

    adrynalyne Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    No worries, I didn't take it as an attack. Its always good to question information, IMO.
  16. R1Lover
    Offline

    R1Lover New Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,702
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Northern Ca
    There is more then one version of the ESE53 one has the new radio and the other one doesn't... I'm assuming there are a few other changes too not noted.

    I flashed the new SBF about 3 weeks ago, but it's the old radio version.

    I downloaded the new version last night, but have not installed it yet.
  17. nphil
    Offline

    nphil New Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    349
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Atlanta, GA
    Yeah radio updates reside on a different CG block, so you can only flash it with RSD Lite. I think F&B 3 has an option to JUST flash the baseband CG, but I'm not sure if the droid is even supported. I guess the leaked ESE53 sbf file comes with the updated baseband, haven't tried flashing it yet since no one noticed it until now.

    And yeah, ROM updates can't update your baseband since its not on a linux partition at all
  18. adrynalyne
    Offline

    adrynalyne Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    No, there is only one sbf for ESE53 out there, and it has the new radio. If RSDlite has problems flashing and fails at the end, you get the ESE53 flash, but not the radio flash.

    I flashed it within 10 minutes of it being leaked, and I have the new radio version, as can be attested to by the screencap on the first page.
  19. devildog9999
    Offline

    devildog9999 Member

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Niagara Falls, NY
    I am running the older radio as well. Did not flash via sbf.
  20. atlharry
    Offline

    atlharry New Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    running C_01.3E.03P.

    Ultimate Droid 7.8

    Was running the old baseband, but updated today after reading this post! :icon_ banana:
    View attachment 4777
Search tags for this page
19100dxlpa
,
android baseband version
,
base ban version
,

baseband version

,
baseband version android
,
cell phone baseband frequency update
,
i405.05v.gc1
,
what is a baseband version
,

what is baseband version

,
what is baseband version android
,
what is the baseband version
,
z990b01