1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

What does Liberty GB look like?

Discussion in 'Liberty ROM D2' started by tb110895, Apr 22, 2011.

  1. tb110895
    Offline

    tb110895 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia, PA
    So I'm just wondering, what does liberty GB look like? The nightlies are out for the D2 so could someone post screenshots in this thread?
  2. Micro23
    Offline

    Micro23 New Member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    and also the changenotes and description of included tweaks customizations?

    THANKS!
  3. Zog
    Offline

    Zog New Member

    Joined:
    Apr 20, 2011
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Get adw launcher and see for yourself. Its that with the default gb notification bar.
  4. tb110895
    Offline

    tb110895 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia, PA
    I perfer launcherpro :p
    I'm gonna hold off until Apex comes out or an official release.
    Apex has the stock gb look with no blur which is why I want it
  5. sparkyman
    Offline

    sparkyman Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    318
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    columbia,md
    Liberty gb. Is fast as all hell. I am not going anywhere

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  6. sparkyman
    Offline

    sparkyman Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    318
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    columbia,md
    Sent from my DROID2 using DroidForums

    Attached Files:

  7. shawn13165
    Offline

    shawn13165 New Member

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Waterloo,NY
    Ahh man, had been waiting for the gb liberty release for droid 2, now i have to wait!! Shattered the screen on mine yesterday, but new one supposed to be delivered tomorrow. Thank god for insurance. I read that it needs the gb leak to install the liberty one on, is this correct and where can i get the leak for droid2?
  8. thebird36
    Offline

    thebird36 New Member

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    410
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New York
    you can google it and you'll find it or go to mydroidworld.com or droid-life.com has it unless its on here you might be able to find it
  9. TheSwaggeR
    Offline

    TheSwaggeR New Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    744
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes, you need the leaked GB before you can install Liberty GB over it. There seems to be multiple links, also with multiple file links to download. I don't even know how reliable they are, how different they are, or if they have been altered in some ways that make it different from the other leaked GB links.

    There does seem to be multiple issues no matter what leaked GB you get. I'm waiting this out till something more reliable, stablility, and issues are fixed first.

    Most common ones seem to be issues with the Swype, roaming, and volume. Other issues included account syncing, mail, corporate stuff, no signal, getting hung up in bootloops, white screens (safe mode), and other stuff.
  10. xandor
    Offline

    xandor New Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chicago, IL
    Likewise, I'm waiting till this one has been in the oven long enough to be stable. I'm lovin' Liberty 2.0.1 anyway.

    Keep up the great work!
  11. shawn13165
    Offline

    shawn13165 New Member

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Waterloo,NY
    Thanks for the info guys. Cant wait for my new phone to get here. 1st thing is to get it rooted then install liberty 2 on it, think i might wait until the issues are resolved with the gb stuff.
  12. Cwagmire
    Offline

    Cwagmire New Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is this just for the nightlies or will the final build require this as well?
Search tags for this page

what does a gb look like