What are the current bugs on LGB

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by rayne58, May 6, 2011.

  1. rayne58

    rayne58 Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Pretty much just the topic is my question haha i know there is the bug thread but it is so long and outdated idk what has been squashed or not.

    Also another quick question found the answer a couple times but I dont know if it applies to me.
    Im on Liberty 2.01 if I buy the donate I can just download v 01 of LGB then go to 5? and I have DX bootstrapper so I would need to buy D2 bootstrap?
     
  2. rayne58

    rayne58 Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Just bumpin this lol got buried
     
  3. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    I just got the donate toolbox and the 0.1 ver is not there! Only 0.4. So we would have to get the leaked gb then flash liberty gb

    Sent from my Liberated DROID2. Support team Liberty!
     
  4. pfunk

    pfunk New Member

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    You don't need the d2 bootstrap, make when you use dx-bs "usb debugging" must be unchecked.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  5. rayne58

    rayne58 Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Thank you and is that all the time for the bootstrap like I can never have it enabled or only when I want to use it?
     
  6. Alex K.

    Alex K. Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +0
    LIST OF LGB BUGS/ERRORS:

    -can't send mms (ATTACH) from aosp messaging app.. (must go to gallery first, and send from there)

    -theming is not 100%.. "greyed out" text blends into button background.

    -vzw wireless tether is installed (could cost you money accidentally, haven't tried it)
     
Search tags for this page

bugs with lgb