Welcome to the Project Elite GNex section!

Discussion in 'Galaxy Nexus ROMS' started by guidot, Dec 22, 2011.

  1. TheShamrock7

    TheShamrock7 Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +0
    I came from liquid rom. I did a clean install and all my folders from being on other rom don't exist. I read about 4.2 builds creating the 0 folder, the only thing is I downloaded PE while on liquid so after I flashed it , I can't get to the folders I put your kernel's and rom in. Just wanted to bring this to your attention. 12/17 build is running great and flashed your latest kernel.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
     
  2. Behemoth696

    Behemoth696 New Member

    Joined:
    Dec 12, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0


    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 question I've been doing a.full clean wipe on every new build can I just wipe cache .. An dalvik cache an install latest or do u recommend full wipe on each new build .. Also something odd happen wasn't using my phone had a full charge battery dropped bad when I went to look at my phone it had 63% not sure if it was because I downloaded latest build .didn't flash yet about to ..not a big deal considering battery has been good so far just seemed odd :D
     
  3. jpin321

    jpin321 Member

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Messages:
    344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Be careful asking the question about dirty vs clean flash. You will get flamed, but I won't because flaming is stupid. I've been dirty flashing smaller builds and wiping for major releases. But in general dirty flashing is at your own risk. If you have issues do a clean install before posting.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
     
  4. Behemoth696

    Behemoth696 New Member

    Joined:
    Dec 12, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0


    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 lmao I've always done clean never dirty...thanks will do clean ...:cool:
     
  5. jpin321

    jpin321 Member

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Messages:
    344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I noticed something wonky with the quick settings. If I turn on say bluetooth via quick settings, then go into the actual settings menu and disable it. When I look back at the quick settings menu it shows that it's still active. If I click it again it turns it back on.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
     
  6. buckmarble

    buckmarble Developer
    Theme Developer Developer

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,636
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    78
    Ratings:
    +69
  7. jk8

    jk8 Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks for the update. I flashed the first version of the 12/17 and my phone was almost unusable. I finally had to restore an older build and unfortunately, for some reason the my last backup was corrupt and I had to go back further.
     
  8. buckmarble

    buckmarble Developer
    Theme Developer Developer

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,636
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    78
    Ratings:
    +69
    Are you wiping just to flash a kernel? Are you talking about 12-17 kernel or rom?

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
     
  9. kjcword

    kjcword Member

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Bossier City, LA
    Ratings:
    +0
    Me too. Bluetooth was crazy. And the phone dialer locked up often. Tried to restore a backup, but it acted like the file was empty. Had to reflash the first build from November. Everything was running just like PE always does until that stuff.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
     
  10. buckmarble

    buckmarble Developer
    Theme Developer Developer

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,636
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    78
    Ratings:
    +69
    Can you guys give me more specifics on which ROM build and kernel build you guys were using when things went wonky?

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
     
  11. kjcword

    kjcword Member

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Bossier City, LA
    Ratings:
    +0
    It was the 12/17 build for me with built in kernel. I think 4.2 hates Bluetooth, lol.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
     
  12. jk8

    jk8 Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I was on the 12/17 build and the first version of the 12/19 kernel, before you took it down and put up the new one. I continued to have the problem with the 2nd version. I usually don't do a clean wipe when going from pe version to a new version but did that time because I was having the calendar issue. I didn't wipe at all when flashing the kernel. the only other thing I changed before the problems started was that I flashed the boot animation you linked to. hope this helps.
     
Search tags for this page
elite kernel nexus 7
,
elite rom toro
,

project elite

,

project elite galaxy nexus

,
project elite galaxy nexus rom
,
project elite maguro
,
project elite toro
,
toro gnex 4.3
,
welcome to the project elite gnex section!
,
xda developers motorola droid project elite