Weird occurance

Discussion in 'Android Tech Support' started by Hypnotic, Jan 15, 2010.

  1. Hypnotic

    Hypnotic Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    244
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Mechanicsville
    Ratings:
    +0
    So I did a heard reset last night cause the android market was saying that apps I had uninstalled were still installed at first it wouldn't let me activate the phone finally on the 10th try it worked. I woke up this morning and tried to get to the market with perfect signal and it would not open it saying their were connections errors so I did another hard reset got it to activate on the first try etc....Has anyone else had this happen?

    Also when I open my phones browser and it goes to google it says the verizon content filter is blocking google o_O
     
  2. mjs31

    mjs31 Member

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    870
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    NE Texas
    Ratings:
    +0
    Not sure about the google issue, but as for the market...

    Sometimes when I delete an app (even through the market) it will say it is still installed, but this tends to change in a little bit without any resets on my part. I also, on occasion, get the "connection error" on a rare occasion with a good signal or even wifi. I generally just hit try again and it works. You can get this on your pc at home at times as well...just is what it is...
     
  3. Hypnotic

    Hypnotic Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    244
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Mechanicsville
    Ratings:
    +0
    Google sync isn't working either