Weird Issue

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by Skar, May 7, 2011.

  1. Skar

    Skar New Member

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Well I had problems with gb v.05 as my network wasn't working so I decided to flash it back to froyo . Something went wrong because I can't open anything on phone . When phone loads up I have a black background but there are icons on the screen. I an't open anything also, so basically I am stuck. Any ideas???

    Any help if much appreciated.
     
  2. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Have you tried booting In to stock recovery and wiping data and cache?

    tappin and a talkin
     
  3. Skar

    Skar New Member

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    That slipped my mind completely. It seems to have done the trick. Thanks a lot Spaz saved my life! I was going crazy.
     
  4. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    No worries. Glad I could help.

    tappin and a talkin
     
  5. CD95YJ

    CD95YJ Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    868
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Colorado, USA
    Ratings:
    +1
    Funny how sometimes the easiest fix is the last thing we think about.

    Sent from my DROIDX using DroidForums