Weird bug with Launcher Pro

Discussion in 'Android Support' started by Vitticeps, Jun 4, 2010.

  1. Vitticeps

    Vitticeps Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    517
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I love Launcher Pro and this is by no means a deal breaker issue, just an odd one.

    Whenever I receive a call, the answer and ignore sliders are pointing in the landscape orientation even though the rest of the lock screen is portrait. So, the answer slider points to the top of the screen but is on the left in the proper position and the ignore slider points down but is in the correct location on the right side of the screen. Answering or ignoring still requires sliding across the screen, no the direction of the arrows on the sliders.

    Like I said, not a big deal since the functionality is still the same, just that the graphics are wrong. The problem is definitely tied to Launcher Pro. Uninstalling it corrected it and reinstalling it brought it back. But, there's no sign of others having the same issue here or on the Launcher Pro forums.

    I'd take a picture but I only have the one phone and never have a camera handy when someone else calls. Anyone else experience this?
     
  2. Mbk

    Mbk Android For Life
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    4,167
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +4
    I think that is a huge point.... and I can also verify that this is not happening to me neither...
     
  3. lruggeri

    lruggeri New Member

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Helo guys. I found this topic just now. It's a little bit old, and I don't know if the problem has been fixed, but I have the same on my Milestone.
    I bought it at a retail store (unlocked, no service provider). It came with the 2.1 update-1 android. I've rooted it using a service fw.
    Some other guys did the same, with same phone, bought at the same store, and they didn't have this issue.
    For the records, I did not change the app launcher, it is the original. I just put some apps and games, but nothing really important, just some widgets, agenda, apps to follow the world game, file manager and gps.

    Does anyone knows how to fix this?

    Thanks,
     
  4. alm0614

    alm0614 Active Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5
    I dont think thats a launcher pro problem.. those icons are in the framework-res.apk which means its a ROM or Theme issue
     
  5. jrash

    jrash New Member

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I had this same problem when I installed LauncherPro, a cold reboot fixed it for me.
     
Search tags for this page

launcher pro bugs