Weird black screen on CM6 RC3

Discussion in 'Koush' started by masterxchief, Aug 18, 2010.

  1. masterxchief
    Offline

    masterxchief Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    439
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bay Area, CA
    Ratings:
    +0
    I keep getting this odd black screen with a desktop cursor in the top left corner when backing out of apps or opening apps. I can't make it happen consistently and I am not sure what is causing it. Anyone else have this issue or know how to fix it?
     
  2. Sandso9
    Offline

    Sandso9 Member

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    yea i normally get it going into the camera but i havent gotten it as much in rc3 as i have in rc2
     
  3. AtrusNex
    Offline

    AtrusNex Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Asheville NC
    Ratings:
    +0
    It's actually the mouse support that's built into CM6 RCs. Normally it would just be a black screen but now you can see the cursor for the mouse there as well. If you hook up a bluetooth mouse it works. It's pretty cool.
     
  4. Jimmyzla
    Offline

    Jimmyzla Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Hollywood CA
    Ratings:
    +0
    Anyway of getting rid of it? I am getting it every time I go into the gallery or camera.