Webtop stopped working

Discussion in 'Droid RAZR Support' started by bclipscomb, Mar 17, 2012.

  1. bclipscomb

    bclipscomb New Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I am using an HD Dock and I hooked up my Razr about a week ago and played with the Webtop and everything work perfectly. I tried again this morning and the webtop will not work. I can still use the mirror and view my gallery, but when I choose webtop the screen on my phone goes blank. The information on the tv is correct, but with the screen on the phone going off I can not perform any of the functions. When I press the wake button the display on the tv goes off and the phone comes back to the lock screen. Any ideas? I have tried to reboot the phone a few time and still no luck. Any help is greatly appreciated.
     
  2. FoxKat

    FoxKat Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14,808
    Likes Received:
    4,748
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +5,287
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2 & Galaxy S7
    Have you installed any new applications since it worked previously? Might I suggest you try something? Please go to http://www.droidforums.net/forum/droid-razr-support/200128-accessing-safe-mode-your-razr.html and boot your phone into Safe mode, then try the Webtop again. If it works, there's likely a user-installed app that's causing the problem. If not, you may have another type of failure. Please report back with your findings.

    Good luck! ;)
     
  3. bclipscomb

    bclipscomb New Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I tried starting in safe mode and it was doing the same thing. I spoke with verizon last night and they said it was a know issue. Not sure if I believe them, I usually see this type of thing on the forums before I call them. They told me that they would check with Motorola. I will let you know how that goes.
     
  4. FoxKat

    FoxKat Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14,808
    Likes Received:
    4,748
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +5,287
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2 & Galaxy S7
    Ok, clearly it's not user related so that's good. Perhaps there's an update that will fix it, but considering it worked before, I might have pushed a little harder.

    Good luck.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk
     
    #4 FoxKat, Mar 18, 2012
    Last edited: Mar 18, 2012
Search tags for this page
how do i get out of webtop mode
,

webtop not working