Website Issue

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by BlownSi05, Aug 11, 2010.

  1. BlownSi05

    BlownSi05 Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    So, I was playing with my profile options and set the display theme of the forum to the Droid Mobile v2. I now cannot get it back to the standard theme and most of the site is not working for me. The message I get reads:

    Your submission could not be processed because a security token was missing.

    If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.


    I attempted to send a PM first but it would not let me. Also tried to set it back through my Moto Droid and received the same message. Any help or advice on this issue would be greatly appreciated. Thanks!
     
  2. Backnblack

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,262
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    453
    Ratings:
    +17
    You issue is being forwarded to the correct parties...
     
  3. BlownSi05

    BlownSi05 Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks a lot. It is much appreciated.
     
  4. BlownSi05

    BlownSi05 Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have resolved the issue. I did not see it before, but at the bottom of the mobile page format there is a button that says "normal mode." This button reset the page for me back to the default theme. Apparently this is the only way to do it that I could find.