Weather Widget Donate Update

Discussion in 'Android Applications' started by pyro6128, Jan 25, 2010.

  1. pyro6128

    pyro6128 Senior Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    1,517
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    68
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +8
    Should I update it. It says that they had to change it because of htc and whatnot. I like the way my clock and weather looks right now, if i update it, will i lose that?

    Edit, I'm using the default skin, which i love
     
  2. Zippster

    Zippster Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    522
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Buffalo NY
    Ratings:
    +1
    You lose nothing with it and all skins are changeable right in its downloader.

    I use the default skin as well and its still all set. :)
     
  3. pyro6128

    pyro6128 Senior Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    1,517
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    68
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +8
    so just to be clear, I wont lose the transparent flip clock. I like it better than the naked clock from beautiful widgets and dont want to lose it
     
  4. pyro6128

    pyro6128 Senior Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    1,517
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    68
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +8
    I just updated it, and now when I click the weather to get the animations, the setting open up. Anyone else having this problem or know how to fix it? I knew I shouldnt have updated, it was working great before
     
  5. Flomaster

    Flomaster Premium Member Premium Member

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    East Texas
    Ratings:
    +0
    Beautiful Widgets FTMFW!
    better animations and now skinable you can create you OWN skins or pick from presets or use skins others have made.

    -=Jason=-
     
  6. Zippster

    Zippster Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    522
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Buffalo NY
    Ratings:
    +1
    No, I had that issue along time ago but updates fixed it, contact the dev to see what his suggestion is or even try removing it and re installing.