Weather information Currently unavailable

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by bobmundo123, Jan 30, 2010.

  1. bobmundo123

    bobmundo123 Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    In clock mode it says the information is unavailable but when i cick it it takes it to the app and it works just fine...?
     
  2. smilepak

    smilepak Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    same issue here, not sure what is going on..o
     
  3. smilepak

    smilepak Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    figured it out.

    You need to go to Setting -> Location -> check "Use Wireless Network"

    it was that the program need to access to get your location.
     
  4. NeoandGeo

    NeoandGeo Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    451
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    That fix doesn't work for me. Any other ideas?
     
  5. KZIWarrior

    KZIWarrior Silver Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    2,609
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Nashville, TN
    Ratings:
    +2
    Look outside:icon_ devil:
     
  6. NeoandGeo

    NeoandGeo Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    451
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    :icon_eek:
     
  7. Big Cam

    Big Cam Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    913
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fargo, ND
    Ratings:
    +0
    By clock mode do you mean docked to a docking station?
     
  8. NeoandGeo

    NeoandGeo Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    451
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yes

    Message is not too short. :icon_ banana:
     
  9. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    ROFLOL. Good one KZI....:icon_ banana:
     
  10. commander769

    commander769 New Member

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    any fix?

    I know this is an old post, but did anyone ever find a fix to it? I recently went from SG v10 to BB 0.5 and now have this same problem when in dock mode. The weather information often says it is unavailable.
     
  11. snstr1

    snstr1 Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    52
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    diggin up the dead but i have the same issue on my D2
     
Search tags for this page

android clock weather information currently unavailable

,
android weather currently unavailable
,
android weather information currently unavailable
,
android weather unavailable
,
cyanogenmod weather information currently unavailable
,
sorry weather currently unavailable
,
sorry weather currently unavailable android
,

weather information currently unavailable

,

weather information currently unavailable android

,
weather unavailable android