Weather & clock widget

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by jared845, Sep 2, 2011.

  1. jared845
    Offline

    jared845 New Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    402
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    My weather and clock widget does not show the weather at all when I select it for " my location" setting any ideas anyone?

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  2. recDNA
    Offline

    recDNA New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    290
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    USA
    Is your gps on?
  3. jared845
    Offline

    jared845 New Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    402
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Yes the gps is on it will pick up my location just won't show the weather
    Sent from my ADR6400L he using DroidForums
  4. jared845
    Offline

    jared845 New Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    402
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Any ideas

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  5. Hipstr62
    Offline

    Hipstr62 New Member

    Joined:
    Jun 12, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Beautiful Black Hills of South Dakota
    I was told by a Verizon rep to do a hard reset when my Thndrblt's weather continually showed my temp at 5 degrees below the actual temp and was always showing a sunny sky after dark. I also had all three GPS services running (as he requested). Does anyone know how I can check what location (exact) my weather app is using? All it says is my hometown. I haven't done the hard reset yet cuz I can't see how that would make weather and time of day more accurate. It seems to me that hard reset is Verizon's answer to every problem. I did do a soft reset with catch clearing & data delete....it made no improvement!


    Sent like lightening from my Thndrblt!
  6. jared845
    Offline

    jared845 New Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    402
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I fixed it I just went to the weather ap and refreshed it....all good

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  7. recDNA
    Offline

    recDNA New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    290
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    USA
    Did u check to see how often you have weather set to update? (In settings) maybe yours is set only to manual? Mine is set to once an hour.

    I agree that vzw tech answer to everything is a hard reset. They know it is a lot of work to reconfigure so you might just tolerate the problem and not bother them any more!
  8. jared845
    Offline

    jared845 New Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    402
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Yeah VZW tech blows they don't know shot and all they say is do a hard reset.....very annoying

    Yes it was set to manual

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  9. jared845
    Offline

    jared845 New Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    402
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Anyone know how to change the weather too update automatically

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  10. jared845
    Offline

    jared845 New Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    402
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Do u know how to change it too the often times it updates? I go to the settings however to change the frequency of updates it is greyed out....any ideas?
Search tags for this page

best clock widget for droid bionic

,

htc thunderbolt clock widget

,
install htc weather clock on bionic
,
thunderbolt will not show widgets
,
verizon htc weather clock widget
,
weather android update automatically greyed out
,
weather time widget does not show accurate time for weather