WaveSecure..hard reset proof?

Discussion in 'Android General Discussions' started by ntrddragn, May 20, 2010.

  1. ntrddragn

    ntrddragn Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    856
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    Just got an email from WaveSecure. Check this out. its pretty cool. https://www.wavesecure.com/blog/
     
  2. Blackmoth

    Blackmoth New Member

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yeah I was able to turn on GPS from the website even while GPS was disabled on the phone. Pretty cool new feature. Game-changer in my opinion.
     
  3. Backnblack

    Backnblack Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,261
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    453
    Ratings:
    +24
    Current Phone Model:
    iPhone 7+ 256gb
    +1 Understatement of the Year....
     
  4. Abe21599

    Abe21599 Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +31
  5. brando56894

    brando56894 Active Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    1,217
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +0
    Friggen Awesome.
     
  6. Mungo Baobab

    Mungo Baobab Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Wavesecure with Root

    I just tried to install the update.zip using SPrecovery via Reboot install and it failed to update. Now sure whats going on. I un-installed the market version first, but then put it back on once the update version failed. Anyone get it working yet?
     
  7. nightwo|f

    nightwo|f Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    yea I tried the update.zip method last night from home and it failed. I just did it via adb here at work just fine though.
     
  8. Mungo Baobab

    Mungo Baobab Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    ADb version

    I have never tried doing anything with ADB on the droid. How hard was it to do?
     
Search tags for this page

reset proof

,

reset wavesecure