Warrany Replacement D1 Now I cant reroot

Discussion in 'Android General Discussions' started by grgguy, Sep 24, 2010.

  1. grgguy

    grgguy Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    391
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +2
    I just recieved my D1 warranty replacement in the mail and I cant reroot. It came with 2.2 already on it Ive tryed down grading but I lost my 3g so I couldnt get Rom Manager back on it Please Help !!!!!
     
  2. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
  3. grgguy

    grgguy Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    391
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +2
    Thank you very much ! I will give it a try right now .
     
  4. grgguy

    grgguy Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    391
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +2
    OK , I did everything right except I forgot to rename update .zip . I had spr recovery up and running . so I tried to install 2.01 spf and while installing my computer told me that my driver (for the droid ) malfuctioned now my phone is stuck in the boot loader mode saying it is in progress......What can I do ?
     
  5. Bob Dammit

    Bob Dammit Super Moderator

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    1,709
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Location:
    N 42° 05.183 W 079° 10.914
    Ratings:
    +17
    What is RSD saying on your computer?
     
  6. grgguy

    grgguy Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    391
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +2
    I cant get out of the boot loader ......should I pull the bat ? and the bootloader is flashing code corupt bat low cannot program
     
  7. grgguy

    grgguy Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    391
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +2
    rsd said it failed
     
  8. Bob Dammit

    Bob Dammit Super Moderator

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    1,709
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Location:
    N 42° 05.183 W 079° 10.914
    Ratings:
    +17
    You are going to need a good (charged) battery, and reflash the sbf.
     
  9. grgguy

    grgguy Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    391
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +2
    So can I remove my bat. The battery wasnt low when I started .
     
  10. Bob Dammit

    Bob Dammit Super Moderator

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    1,709
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Location:
    N 42° 05.183 W 079° 10.914
    Ratings:
    +17
    Its a common problem, no one is sure why it happens. If you have a stand alone battery charger, use that, or grab a spare battery and try flashing it again.
     
  11. grgguy

    grgguy Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    391
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +2
    Is there a way to charge the batterty without the phone
     
  12. grgguy

    grgguy Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    391
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +2
    Ok , so I've got the battery charging , is there a 2.2 sbf file I can put run in rsdlite that I can root ?