Wanting to upgrade to the TB from the D1

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by Raydee35, Apr 22, 2011.

  1. vstarx

    vstarx Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Jersey Shore
    Ratings:
    +0
    i just switched from my D1 last sunday an have no regrets good luck and enjoy
     
  2. Raydee35

    Raydee35 Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    366
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +22
    I thought that price was for only NEW customer's?
     
  3. Immolate

    Immolate Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Central Florida
    Ratings:
    +0
    The phone I just upgraded to with Verizon online on Thursday for $209 I tried both Wirefly and Amazon first and both showed that I was not eligible to upgrade. It doesn't cost anything to try and see so check it out. Not at all sure what the rules are.
     
  4. djmwilliams1

    djmwilliams1 Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    HOUSTON
    Ratings:
    +0
    You are right that price is for new customer or new line, aka family share plan.

    Houston THUNDERBOLT!!
     
  5. 52brandon

    52brandon Active Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +19
    do it. You wont regret it


    ...I dont
     
  6. boristhebladexx

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Connecticut
    Ratings:
    +0
    going to a thunderbolt from the droid was a great decision. this phone is so much better, im surprised to not miss the physical keyboard. as a sender of 4000+ texts a month i thought id miss it but i find i actually type faster with smart keyboard on my thunderbolt.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums