VZW Tones will not run on Droid.

Discussion in 'Android General Discussions' started by xmguy, Nov 12, 2010.

  1. xmguy

    xmguy Active Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    RURAL TN
    Ratings:
    +4
    I have my Droid 1 running Lithium Mod (current version) Froyo.

    I wanted to use VZW Tones as that's the only mobile way to buy and manage my Ringback tones. I tried to run and even reinstall but get this error. Funny thing is I've used this app before. Prior to Froyo.

    [​IMG]
     
    #1 xmguy, Nov 12, 2010
    Last edited: Nov 12, 2010
  2. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    I've not used the VZW app but it seems like it may not run on a rooted phone. Check Ringdroid (free in Market). It allows you to create your own ringtones.

    Mike
     
  3. xmguy

    xmguy Active Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    RURAL TN
    Ratings:
    +4
    I do use that app for local tones. But the VZW Tones allows me to access and manage tones that people hear when they call me.
     
  4. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    Ah! Thanks for the clarification. I mistakenly thought it gave you the ability to add ringtones, sorry.
     
  5. xmguy

    xmguy Active Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    RURAL TN
    Ratings:
    +4
    Oh yea you can do that too. But I haven't bought a "ringtone" in many many years.
     
  6. takeshi

    takeshi Silver Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    4,581
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    It does but a ringtone != ringback tone (read message 3 again).
     
Search tags for this page
error code 323 ring back tones
,
error code 4600 verizon cloud
,

verizon cloud error 4600

,
verizon code 4600
,
verizon droid maxx error code 323
,
verizon error 323
,
verizon error code 323
,
verizon ringback error code 323
,
verizon tones error code 20058
,
vzw tones app