Voicemail password help

Discussion in 'Motorola Droid 2' started by SCbarber, Sep 17, 2010.

  1. SCbarber
    Offline

    SCbarber New Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    South Carolina
    Ratings:
    +0
    How do you set your voice mail so it automatically dials your pass code w/o having to enter it all the time? TIA.
  2. SID KELLY
    Offline

    SID KELLY Member

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Powder Springs, Ga
    Ratings:
    +0
    There's something on the Forum about that--I saw it-but it didn't work for me--
  3. pool_shark
    Offline

    pool_shark Active Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    1,395
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +7
    Put a comma or two between dialing the number and the PIN.
    Ex: *86,,1111.

    When entering the number you can hit the *#( key and it has a pause key.
  4. Redflea
    Offline

    Redflea Silver Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +3
    Or, switch to Google Voice...much better.
  5. gohoosiers
    Offline

    gohoosiers Member

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0

    This does not work for me at all. Any ideas why?
  6. pool_shark
    Offline

    pool_shark Active Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    1,395
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +7
    No idea, it works fine for me.
  7. gohoosiers
    Offline

    gohoosiers Member

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have sort of figured out my problem. If I call voice mail through contacts or by tapping the notification when I get one, it will dial the password. However, using the voice mail app will not dial the password. Does anyone else experience this?
  8. GahhItsLee
    Offline

    GahhItsLee Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    What is google voice? I have visual voicemail is it basically the same thing?
  9. xandor
    Offline

    xandor Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Chicago, IL
    Ratings:
    +0
    It's visual voicemail and then some...and it's free instead of paying $2.99 a month for visual voicemail.

    You can listen to your voicemails on the web, you can have them emailed to you, and it will even transcribe them into text (not very accurate, but can give funny results).

    If you get a Google voice number, you can even send/receive texts via the web.

    I dropped visual voicemail as soon as I got Google Voice...oh, and did I mention it's free?
  10. GahhItsLee
    Offline

    GahhItsLee Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Hmm i may give this a try will i get alerts that i have a voicemail when not in 3g? (I enjoyed that about visual) because i dont always leave 3g on
  11. iheartmydroid2
    Offline

    iheartmydroid2 New Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have the same problem. I can't figure out how to change the voicemail app to dial my password. Did you ever figure it out?
  12. SCbarber
    Offline

    SCbarber New Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    South Carolina
    Ratings:
    +0
    Not yet, have no clue.
  13. iheartmydroid2
    Offline

    iheartmydroid2 New Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks for the reply, SCbarber.

    If anyone ever figures it out, I would LOVE to know. For the time being, I replaced the voicemail app shortcut on my home screen with a quick contact widget for voicemail. It's not as pretty, but it works. Ultimately, I'd like to use the voicemail app shortcut, because I'm OCD like that.
  14. gohoosiers
    Offline

    gohoosiers Member

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0

    No, I still have not figured this out. I might try your idea about using the contact widget, though.
  15. sadie123
    Offline

    sadie123 New Member

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    according to verizon technical support, it's motorola's problem and they have no idea when motorola will address
Search tags for this page
adding pause commands to voicemail on s4 phone
,
droid 3g voicemail password
,
find out voicemail password
,

find voicemail password

,
how do you set a voicemail password for the android galaxy
,
how to figure out voice mail password for droid incredible
,

how to figure out voicemail password

,

how to find out someones voicemail password

,

how to find out voicemail password

,
how would you figure out what your voice mail password is on