Voice input quit working with swype

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by maximumpower, Jul 6, 2011.

  1. maximumpower

    maximumpower Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It works with everything else. With Swype, it always says "no match found". It works with swiftkey and good search and vlingo, etc.. but not swype.

    Any ideas?

    I had this problem starting with LGB 0.8 (and yes I did wipe data).

    Thanks
     
  2. Dullawolf

    Dullawolf Member

    Joined:
    Dec 22, 2010
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Grand Rapids, MI
    Ratings:
    +0
    dont use swype? :)
     
  3. maximumpower

    maximumpower Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Now why didn't I think of that?

    Problem is, I like swype the best and voice input worked when I got the phone with 2.1 all the way through to LGB 0.7. It quit working in 0.8 and still does not work in 0.9.
     
  4. maximumpower

    maximumpower Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I upgraded to swype 3 and it still doesn't work. This is really strange.
     
  5. Kasey Krehbiel

    Kasey Krehbiel Member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    521
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Culpeper, VA
    Ratings:
    +1
  6. maximumpower

    maximumpower Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I tried that but there wasn't in option to uninstall in settings->application. Since you posted, I went to the market and the market and there is an option for "uninstall update". I did that, re-installed and it seems to be working again.

    Thanks!
     
  7. Kasey Krehbiel

    Kasey Krehbiel Member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    521
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Culpeper, VA
    Ratings:
    +1
    I'm glad you got it working! For future reference, those non-uninstallable apps can be removed in the Liberty Toolbox. by going to App Management->Remove Apps.
     
  8. maximumpower

    maximumpower Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I have been using Liberty since 1.0 and I didn't think about doing that. I used Titanium to remove swype but it didn't remove it completely. I had to do it manually with astro.

    Next time I will remember to use Liberty.
     
Search tags for this page
enable voice input galaxy s2
,
galaxy s3 voice input no match found
,
speech input not workin
,
swype keyboard voice input doesn't work
,
swype keyboard voice input not working
,
swype voice input missing
,

swype voice input not working

,
swype voice not working
,
swype voice to text not working
,
voice input not working swype