VISTA and Modem HELP!!!

Discussion in 'Android General Discussions' started by kalena, Mar 18, 2010.

  1. kalena

    kalena New Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi,
    I just bought a Droid !!! Yipee!! I am trying to install the software to enable my phone to work as a modem for my laptop and it wont work, has anyone been able to get around the VISTA issue and downloading the software? Any help would be greatly appreciated!!!

    Thank you!!!
     
  2. JCo352

    JCo352 Senior Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    1,825
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    All you need is PDAnet out of the Marketplace
     
  3. kalena

    kalena New Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I did that and it still wouldnt work for Vista :(
     
  4. ldimick

    ldimick Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    629
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Did you download and install the laptop piece?
     
  5. JCo352

    JCo352 Senior Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    1,825
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    I've never heard of anyone having problems with Vista and the Droid so I dunno. What is it saying?
     
  6. SnoDrtRider

    SnoDrtRider Member

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    576
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    South Jersey & Tug Hill, New York
    Ratings:
    +4
    I have Vista and run PDA Net... no problems.
     
  7. RW-1

    RW-1 Silver Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,249
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Nazareth, PA
    Ratings:
    +1
    You may have installed the app on your Droid, but you also have to download and install the app on your computer. Go to their website for details and instructions.

    After that you should be fine.