verizon's 4G network just took a crap across the entire country again

Discussion in 'Samsung Galaxy Nexus' started by GalaxyFlatulence, Dec 21, 2011.

  1. guidot

    guidot Developer Relations
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    7,345
    Likes Received:
    275
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Massachusetts
    Ratings:
    +275
    I'm going to pop in here and remind everyone to keep it civil!

    :wink-b:
     
  2. sbenson

    sbenson Silver Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    2,370
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Virginia/DC Metro Area
    Ratings:
    +61
    Yeah, thanks for posting this. I though my Nexus crapped the bed already.

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  3. nubby

    nubby Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    315
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +1
    Back up in New Jersey...at least 3G is...
     
  4. pjkump

    pjkump Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    57
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +9
    Good thing I have wireless at work and home. :)
     
  5. Tuktanuk

    Tuktanuk Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    213
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Upstate NY
    Ratings:
    +5
    lol I'm sure they would be glad to sign me up... Not going from a network that works (with some hiccups) to one that fails in my area. :D
     
  6. Riley

    Riley Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    576
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Upstate NY
    Ratings:
    +0
    No 3G or 4G here. But I can text and make calls still, just no data.
     
  7. Lenagainster

    Lenagainster Member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    431
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Silver Spring, MD
    Ratings:
    +1
    Getting only 1X in MD outside of DC on Rezound and Droid2
     
    #19 Lenagainster, Dec 21, 2011
    Last edited: Dec 21, 2011
  8. kdroyd

    kdroyd Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    128
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Minnesota
    Ratings:
    +2
    3G appears to be back up in the Minneapolis area. I really hope this issue with the network doesn't keep up. Glad I have WiFi at my disposal today :)
     
  9. Juicemane

    Juicemane Bang Bang
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    1,098
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +4
    Oh thank Jesus, I thought my phone was FUBAR already lol. Stuck on 1x... oh joy lol
     
  10. topdowntimmyT

    topdowntimmyT New Member

    Joined:
    Dec 7, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks

    Wow I was so nervous that I would have to unroot my phone. I had 1x all yesterday while everyone I was with had 3g. I'm new to rooting and romming and just switched from liquid to BAMF. At work I usually get 4g but now I'm only 3g. Whhewwfffff. SIGH OF RELIEF. THANKS!!
     
  11. ænyoc

    ænyoc Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Not in a 4g area, but 3g is working on my GNex about an hour north of the SF Bay area. Posting from it right now.

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  12. Juicemane

    Juicemane Bang Bang
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    1,098
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +4
    3g back up in Upstate, NY still no 4g goodness