Verizon update with foxfi

Discussion in 'Samsung Galaxy Note 2' started by Shortmiddle, Dec 20, 2013.

  1. Tonik

    Tonik Active Member

    Joined:
    Sep 11, 2011
    Messages:
    638
    Likes Received:
    43
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +49
    Another option is to blow the unlock a bunch of times. It will ask you for your Gmail and password then unlock screen will be gone for good. That leaves the cert in place so foxfi can still encrypt your data.
     
  2. mysticalmalissa

    mysticalmalissa Active Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    421
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Top of the Rock, TN (Sequatchie)
    Ratings:
    +26
    Thank you! This worked for me. =)
     
  3. Shortmiddle

    Shortmiddle New Member

    Joined:
    Jan 23, 2013
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    WOOT!
    Thanks Foxfi!
     
  4. alanbk

    alanbk Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Hey guys,

    I've got the note 2, paid for FoxFi and still on an unlimited plan. I do not pay for hotspot. Foxfi is important to me. I just received the update notice last night. Before doing the update I did a quick check and saw there were issues. I have not done the update yet. The update sounds like it is well worth it, but not at the expense of losing Foxfi. This sounds promising. Should I go for the update?
     
  5. jgmecarter

    jgmecarter Member

    Joined:
    Sep 27, 2011
    Messages:
    546
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    Yes you should be fine to update now. Just make sure that you follow the directions the next time you open up the foxfi app. This is assuming that you are on Verizon. If your not then I am not sure how it works on other networks
     
  6. jimmya

    jimmya New Member

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    How many times do you have to put the wrong pin in ....I'm up to 105 and still didn't work.
     
  7. mountainbikermark

    mountainbikermark DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    3,752
    Likes Received:
    803
    Trophy Points:
    258
    Ratings:
    +827
    I gave up at 30.

    Support Our Troops!!!
    <><
    s pen aholic in Beast Mode (Notetoo)
     
  8. alanbk

    alanbk Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I had the same problem. Followed the instructions about cleaning the certificates. That did the trick. But had to set up foxfi again with the lock screen and everything. But this time i could turn off lock screen.

    Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
     
  9. Uncle700

    Uncle700 Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Had FoxFi before the update and it worked. After Verizon update and following FoxFi instruction activated, said yes to vpn and setup lock screen. Tried the not entering the pin wrong but all that it says after 5 miss tries is to wait 30 seconds before entering pin again. Now cannot turn off lock screen feature and Foxfi says it is working but does not show up for me to connect anything to. Any suggestions? Thanks.
     
  10. candi.ultra.girl

    candi.ultra.girl New Member

    Joined:
    Feb 11, 2014
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Middle Georgia USA
    Ratings:
    +1
    I am so beyond mad right now!!! I updated accidentally and couldn't stop it. Now my foxfi doesn't work. I hate KitKat!!!
     
  11. alanbk

    alanbk Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Candi.ultra.xgirl unless im out if the loop here Verizons last update for the note 2 was 4.3 which is not kitkat, 4.4 is kitkat.

    Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
     
  12. Uncle700

    Uncle700 Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Foxfi did an update the other night and it now works, but still stuck with lock screen.
     
  13. candi.ultra.girl

    candi.ultra.girl New Member

    Joined:
    Feb 11, 2014
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Middle Georgia USA
    Ratings:
    +1
    Is it working with KitKat? My ultra updated to KitKat
     
  14. leeshor

    leeshor DF Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    3,139
    Likes Received:
    498
    Trophy Points:
    148
    Location:
    Norcross, GA - USA
    Ratings:
    +508
    AFAIK the reports have been that KitKat has broken it.
     
Similar Threads
  1. jmanches
    Replies:
    37
    Views:
    27,753
  2. swharshbar
    Replies:
    Views:
    N/A
  3. DroidBoardr
    Replies:
    32
    Views:
    12,088
  4. Rithisak
    Replies:
    1
    Views:
    2,268
  5. Newps
    Replies:
    3
    Views:
    832
Loading...
Search tags for this page
foxfi
,
foxfi not working
,
foxfi not working after update
,
foxfi not working after verizon update
,
foxfi not working on verizon
,
foxfi not working on verizon galaxy s3
,
foxfi not working verizon
,

foxfi verizon

,
foxfi verizon update
,
verizon foxfi