Verizon update with foxfi

Discussion in 'Samsung Galaxy Note 2' started by Shortmiddle, Dec 20, 2013.

  1. xtor
    Offline

    xtor Senior Member

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Messages:
    1,307
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Northern Ca
    Ratings:
    +68
    If you don't pay for hotspot I'd hold off

    8th Infantry division
     
  2. xtor
    Offline

    xtor Senior Member

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Messages:
    1,307
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Northern Ca
    Ratings:
    +68
    I pay for hotspot and when I turn on hotspot it says it "checking subscription" it didn't do this before update, I'm on unlimited.

    8th Infantry division
     
  3. xtor
    Offline

    xtor Senior Member

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Messages:
    1,307
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Northern Ca
    Ratings:
    +68
    Thanks elixer2 is sweet.

    8th Infantry division
     
  4. Shortmiddle
    Offline

    Shortmiddle New Member

    Joined:
    Jan 23, 2013
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0

    I'm happy to try elixer and let you know if it works.

    I just downloaded it, but I can't see how to open the hotspot directly. How did you set it up?
     
  5. silentsecret
    Offline

    silentsecret New Member

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    It doesnt work nothing works after update im going to have to root it seems.
     
  6. jgmecarter
    Offline

    jgmecarter Member

    Joined:
    Sep 27, 2011
    Messages:
    546
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    Foxfi now works with the note 2 and the s3. It's not a update threw the play store. When you open foxfi it will have you and hit activate wifi hotspot it will have a update then tell you that you have to have a lock screen pattern or password set. After you set that foxfi will work again.
     
  7. mymmcboys
    Offline

    mymmcboys New Member

    Joined:
    Dec 28, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0


    I got mine to work this way last night......now I want to remove the lock screen and can't, how can I remove it without doing a factory reset?
     
  8. jgmecarter
    Offline

    jgmecarter Member

    Joined:
    Sep 27, 2011
    Messages:
    546
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    When you go to setting the lock screen you won't let you disable the lock screen. Mine works fine
     
  9. mymmcboys
    Offline

    mymmcboys New Member

    Joined:
    Dec 28, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    In the settings for the lock screen it is all grey and cannot click on the setting to turn it off.
     
  10. jgmecarter
    Offline

    jgmecarter Member

    Joined:
    Sep 27, 2011
    Messages:
    546
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    I am not sure why that is happening to you. Mine is normal.
     
  11. jgmecarter
    Offline

    jgmecarter Member

    Joined:
    Sep 27, 2011
    Messages:
    546
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    I checked on both of my s3 and they are fine as well
     
  12. silentsecret
    Offline

    silentsecret New Member

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Mine is the same way

    ForumRunner_20131228_124652.png
     
  13. silentsecret
    Offline

    silentsecret New Member

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Figured it out make sure to check this and clear certificates

    ForumRunner_20131228_125442.png
     
  14. mymmcboys
    Offline

    mymmcboys New Member

    Joined:
    Dec 28, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yay that worked!
     
  15. xtor
    Offline

    xtor Senior Member

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Messages:
    1,307
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Northern Ca
    Ratings:
    +68
    Do the unlock wrong until it ask you to log into your google account, after you log in the lock screen is gone, worked for me.

    8th Infantry division
     
    • Like Like x 1
Similar Threads
  1. jmanches
    Replies:
    37
    Views:
    27,673
  2. swharshbar
    Replies:
    Views:
    N/A
  3. DroidBoardr
    Replies:
    32
    Views:
    11,978
  4. Rithisak
    Replies:
    1
    Views:
    2,253
  5. Newps
    Replies:
    3
    Views:
    828
Loading...
Search tags for this page
foxfi
,
foxfi not working
,
foxfi not working after update
,
foxfi not working after verizon update
,
foxfi not working on verizon
,
foxfi not working on verizon galaxy s3
,
foxfi not working verizon
,

foxfi verizon

,
foxfi verizon update
,
verizon foxfi